Acill Ankara da yaşayanlar

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
Arkadaşlar yarın erkk arkadaşımla bulşcm bna yürüyerek kızılaydan tunalı ya ve kuğulu parka nasıl gidebileceğimi söyleyebilir misinizz

tunalı da mı bulusacaksınız? yoksa kızılayda bulusup yuruyecek misiniz?

yani ona gore illa yurumek zorunda degilsin. kugulaya kızılaydan toplu tasıma ile de gidebilirsin.
ayrıca taksiye binersen de 5lira yazar.

eger duz olsun diyorsan ataturk bulvarından dumduz bile yuruyebilirsin (otobus hattı boyunca)
ama yuruyus yapalım hem de geze geze olsun dersen olgunları gectikten sonra akay devamında tunus caddesi boyunca yuruyebilirsin. hatta diger aralar bestkar veya buklumden yurumek yerine tunus daha iyi. yolu karıstırma olasılıgın azalır. en sonunda yol cıkmaz sokakmıs gibi oluyor, hemen sagda sinasi sahnesi var karsısından da yol sola dogru kıvrılıyor. yani yolu ve kıvrımı takip ettiginde hooop tunalıdasın işte. hem de kuguluya en yakın noktasında.

Canım hiç öyle bi tecrübem olmadı ama kuğuludan aşağıya dim direkt inince hiçbir yere sapmadan, sırasıyla önce meclis parkını, sonra da güven parkı görürsün. Kızılay avm arkana alarak yukarıya doğru yürürsen zaten meclis parkını görürsün, konsoloslukları takip edersin... konsoloslukların olduğu kaldırımdan karşıda.. Aslında sorup otobüse binsen daha iyi olur çünkü kızılaydan yürünecek mesafe değil..

duygu naptın? ankara turu attırdın kıza
bunlar iki sevgili acık havada yurumek istiyorlar anlasılan. oglanı aştiden alacak ankarayla kızılaya gelecek sona da ele ele zıplaya zıplaya yuruyecekler sevgi pıtırcıkları

konu sahibi, eger yukarıda bahsettigim gibi bir durum yoksa bosuna harala gurele yurume hatta terleme, yorulma miss gibi ol
atla taksiye kızılaydan 5tl ye gidersin. veya guvenparkın önünden cankaya istikametine giden otobuslere bin 2tl direkt kuguluda inersin dilerim yarın guzeeeel bir gun gecirirsin...

ek: guvenparktan yukarı diyince bu sefer meclisin arkasından gecirdin diye canlandı gozumde. sazanladım hemen.
arkadas haklı, ataturk bulvarı boyunca cankaya istikametinde yurursen otobus hattını takip edersen demistim ya, iste sırayla onun dediklerini goreceksin...

Son düzenleme:

Tatlım yürüyerek sordu diye şeyetmiştim. Kız bu ayazda napacaklarmış gezmeyi.. Gitsinler bi avmye te Allam :)
Ay evet onu ben de düsündüm tatlım.. Şekerim sen kızılay avmden karşıya geç, öyle çık yukarı.. Ben zaten adres tarif etme özürlüyüm, niye atladıysam bu konuya haha :)

Son düzenleme:
Tatlım yürüyerek sordu diye şeyetmiştim. Kız bu ayazda napacaklarmış gezmeyi.. Gitsinler bi avmye te Allam :)

merak etme sogugu farketmezler heyecandan

hem avm ugultulu olur ses olur, azıcık yuruyup hos bir kafede vakit gecircekler ben de oyle yapardım... hey gidi gunler

bu arada daha sonra yorumumu duzelttim zaten ek ile. dogru soyluyorsun.

Kızılayı da hiç sevmem ya, lisedeyken giderdik arkadaşlarla nadiren.. Gözümde canlandırabildiğim kadar yazdım.. :) Neyse umarım güzel bir gün geçirirler ne diyelim.. :)

Kızılayı da hiç sevmem ya, lisedeyken giderdik arkadaşlarla nadiren.. Gözümde canlandırabildiğim kadar yazdım.. :) Neyse umarım güzel bir gün geçirirler ne diyelim.. :)

zaten o yuzden tunalıya kacıyorlar neyse konu sahibi coktaaan uyumustur...
kızılayın havası baskadır yahu, o kitap kafelerde cok vaktim gecmist uni.nin ilk yıllarında
amaaan kendimi yaşlı hissediyorum artık, sakaryada bile eskiden gittigim mekanlar hep kapandı...
neyse romatizmalarım azmadan ben yatayım en iyisi

Haahaha bi hoşsun canım ya, iyi uykular sana.. :))

Farkettim de Ankara'yi ozlemisim...
Amma tadini cikarmistik be!!
Istanbul'dan gelince soylendim durdum, donunce gene soylenecegim biliyorum ama sen saydikca sokaklari geldi gozumun onune
Ozlemisim, hem de cok
Bu arada ssk kapandi daha ne olsun, golge, kavel, baraka hepsi gitti...
Son durum ne bilmiyorum ama Kizilay'a ugramaz olmustum
Neyse muhabbetten cikip, konu sahibi arkadasim athe super anlatmis, al ciktisini git, hava guzelse yuru, olmadi atla taksiye, kisa mesafe zaten

kızılaydan yukarı doğru, hiçbir yere sapmadan tahmini 30 dakika en fazla 45 dakikada kuğulu parka yürürsünüz.

Bugun bende tunalıda olacagım . Cıfte kumruları tanısam da bastım sızı dıye yanlarına gıtsemm :))

Canım çok teşekkür ederm çok açıklayıcı olmuş bir de bowling oynayableceğimz bi avm var mı? ankamall olur armada olur

Çok teşekkr ederm erkek arkadaşm Ank.yı merak ettiği için bnde çk blmediğm için geze geze gideriz dye dşünmştm 10 dk.yı aşıyosa taksiye binerz artk npalm :)

Canım çok teşekkür ederm çok açıklayıcı olmuş bir de bowling oynayableceğimz bi avm var mı? ankamall olur armada olur

bu sefer yanlıs kapıyı caldın :) pek avm ye falan gitmem, hoslanmam da.
arkadaslarla zorla bilkentin oraya giderdim bir zamanlar... baska bilmiyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…