Acill acilll bilgilendirme

mervekonteS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
9
1
1
26
Merhaba ben çatlatma iğnesinden sonra 9. Günümde hafif kanama gördüm ama çok fazla değil doktora sordum oda kan ver duruma göre bakalım dedi 10. Gün kan verdim 8.5 beta hcg değerim ama kanamamda artmıyor stabil duruyor sizce değer artar mı pcos hastayım öncesinde 2 ay kadar adet olmuyordum eski kan mı çıkıyor diye düşünüyorum yoksa yerleşme kanı mı lütfen cevap verin

Yerleşme kanaması olabilir. Miktarı ve rengi nasıl ?

İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin. Doktor randevun ne zaman peki.
Ay inşallah telefon dan soruyorum bana kan ver ona göre bakalım dedi bugün arayıp değeri söyliycem ama muhtemelen kesin bişe demiycek 10. Gün diye inşallah değer düşmez kanama olması aşırı demoralize ediyor

Erken öğrenmenin böyle zorlukları olabiliyor ama kanaman az zaten ve kahverengiymiş bence bebeğin yerleştiği için geliyor. İçini ferah tut şu an stres kötü etkileyecektir. Zaten doktor kontrolünde bilinçli bir şekilde ilerliyorsun elinden gelen her şeyi yapmışsın bekleyip evekkül etmek kalmış geriye. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aminnn Allah razı olsun belkide böyle mesajlara ihtiyaçım var aşırı stres yaptım ama bundan sonrası tevekkül bakalım hayırlısı olsun

İki güne bir kan verip artışı gözlemleyebilirsiniz. Ben de hamileliğimi bu şekilde lekelenmeyle öğrendim adet oldum sandım hatta. Bir süre de devam etti. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir Allah gönlünüze göre versin

Bi de şu aşamada dinlemenizi kendinizi çok yormamamınızı öneririm bebişin yerleşiyor olma ihtimaline karşı

Galiba gerçekten adet oldum adet sancılarımda var ve parçalı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…