Bebek İkinci El acill 6 aylik sunnet kiyafeti 4 yas kokos elbise :)/bulunmuştur.

yuppe

♥●★♣◆♥
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
1.324
783
248
Kizlar haftaya c.tesi minik pasam sunnet olacak inşallah. .almiycaktim ama heves ettim ama sifiri da cok pahali..sunetlik gibi degil de Şık takimda olur..kizim 3 yasinda ama 4 yas aliyoruz boyu uzun biraz masallah kizimada kokos cicili bicili elbise ariyorum 2 3 gune almam lazim ki anca c.tesiye yetiseyim hadi bekliyorum fiyati uygun kalitesi süper olsun

tel da yukledimmguya amanresimler görünmüyo galiba

heh gorunuyomus :)
Vuu cok gusel mis de sunnete biraz fazla kacmazmi ama belki daa iyi kizim kiskanmaz kardesini cnm olur dime bizim yasimiza sen kac yasindayken giydirdin bide elbisenin gunahi ne kadar kaca satiosun altina ayakkabın varmi

Vuu cok gusel mis de sunnete biraz fazla kacmazmi ama belki daa iyi kizim kiskanmaz kardesini cnm olur dime bizim yasimiza sen kac yasindayken giydirdin bide elbisenin gunahi ne kadar kaca satiosun altina ayakkabın varmi
ben aldim ama giydirmedim
etiketi uzerinde sifir duruyo
cok gunahkar sayilmaz sana 40 a sayariz
ayakkabiai yok ne yazikki

ben aldim ama giydirmedim
etiketi uzerinde sifir duruyo
cok gunahkar sayilmaz sana 40 a sayariz
ayakkabiai yok ne yazikki
yasi problem ur diye olculmus halini fotoladim
kizinin enini boyunu bi olc de ona goee karar ver bacim:))

Boyutlarda uyusmadik kizlar
Aramaya devam

Bende de bu var gerci mevlutte giydirdim ama ise yararsa ne guzel

Eklentiler

• IMG-20141127-WA0033.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 160
Ogluma takim yada tulumunuz varmi kizlar sunnet sapkamizi aldik beyaz alt uste ihtyacim var bugun son yarina kapatirim konumu bulamazsam alcam da anca yika utule sali kargoda olmasi lazim hadi bekliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…