Acill 2014 Yılı genel kültür -genel yetenek kitap önerisi lazım

sosyolog07

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
559
25
18
Antalya
Merhaba arkadaşlar dershanede çalışıyorum ögretmenim ama seneye görünen o ki kapatılacak dershane ve yazın evleniyorum īşşiz kalmak çok kötü.:2:Gündüz ca listigim icin gece ders calismak icin cok az vaktim olacak bu nedenle en kolay hangi kitaptan ders calisirim bna sağlam kaynak lazım lütfen calistiginiz ise yarayan kaynaklarin ismini paylasin :18:

Merhaba canım,ben de dershanecilik yaptım seni çok iyi anlıyorum:13:Canım eğer ayrıntı olsun tüm detaylarıyla öğreneyim dersen Data al.Ama hayır ayrıntıya zamanım olmaz,keyifli olsun dersen Yediiklim,İhtiyaç veya da Fem akademiyi tavsiye ederim.Formasyonun varsa eğitim bilimlerinde kesinlikle Yediiklimi tavsiye ediyorum

selam canım ben de kpss çalışıyorum şu dersane illetinden kurtulmak için....hergün aynı bıkkınlıkla idiyorum dersaneye.çekilecek dert değil inan ki.kitap olarak da ihtiyaç için çok olumlu şeyler duydum.bizim dersanedeki hocalar da hep ihtiyacı öneryolar.ben de ondan çalışmaya çalışıyorum işte olduğu kadar...allah kolaylık versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…