Ben verdigimi düşünüyorum ama ya azsa. Mesela 1 kilo. Bildiğiniz tartı fobim oldu. Çok ilginç.
İlk hafta en çok vereceğimiz hafta. Onun için 1800 u hiç çok bulmayin. Keşke 2800 olaydı :) ben ayda 6 verme hayalindeyim ya mesela. 4 unu iki haftada 2 sini 3 ve 4 tek versem diyorum. Bunlar benim kendi fikirlerim yani mantıklı olmayabilir.
Yoğurta bir tatlı kaşığı zencefil bir tatlı kaşığı zerdeçal atılacakmis.
Ara yapmak kilo verdiriyormus. Arkadaşım 107 kilo. Her zaman böyleydi gerçi. Diyete tam uy. Çok mutlu oluyorsun dedi. Kalpten söyledi galiba. Beni etkiledi. Ben hep içten içe neler neler yiyordum ne var yani 5 yerine 25 fındık yesem vs gibi düşüncelerle her diyetimi sabote ederdim. Şu anda da biraz ediyorum. Ama bu cümle ile etmemeye caliscam ins.
Yoğurtlu kürü yapamıyorum. Hem içimden gelmiyor hemde zerdeçal yok. Markete gittim. Çiğ badem aldım onu unuttum. Sanki markete cço kolay gidebiliyormusum gibi
Ananas kivi yeşil elma armut. İlk haftalarda bunlardan biri yencekmis. En iyilerine göre sırayla yazdım. Ananas ve kiviye tarçın dokulcekmis. Ben size yazıyorum ama tarçın dokmem muhtemelen. Ben ayrıntılarda boğulmayı sevmem pek. Zaten ben biri küçük biri okula gidiyor büyük oğlum var. Ve cok uğraşamıyorum. Sizin ikiz. Kaç aylıklar bu arada.