Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Badem ve fındık günde 10 tane. İki ara ogune 5 er 5 er paylaştırabilirsin. Doğrusu ben ikindin 7 fındık yiyorum. Badem henüz almadım. Ama çiğ badem alacağım. Fındık ve badem çiğ olacakmış.
Kaynanamgil gelince bozmayı düşünmüyorum

Hem badem hem fındık aynı gün öyle mi? İyiymiş

Çiğ var bende ikisinden de

Yok yok. Hangisini tercih edersen ondan 10 tane ,
Yatarken bir bardak ayran yada bir kaşık yoğurda dereotu. Yağ yakıyormus. Bakalım yaparmiyim
Bugün cevizi suda beklettim. Yeşil çay içtim. Türk kahvesi içtim tarçınlı süt içiyorum
Akşamki arada bir fincan kaynamış suya bir kabuk tarçın ve çeyrek limon atıp içmek gerekiyormus
Bir face grubunda haftalık yayinlaniyormus liste. Bu sporsuz yağ yaktıyormus
Ben hepsinden ortaya karışık yapıyorum galiba.
Leslie 13 dakka yaptım oğlum uyandı. Onu uyutur uyutmaz başlamıştım oysa. Biraz sonra 20 dakka daha yaptım. Sporu düzgün yapamıyorum. Eşim 7 30 da geliyor. Pek gönlü olmaz ama erken gelse yarım saat 45 dakika yürüdüm

Ben öğlen çok hafif yiyorum. Öğlen meşgul oluyorum genelde. Sonra akşam fazla yiyorum. Bunu değiştirmem lazım.
Öğlen dört yemek kaşığı pırasa ve iki kaska yoğurt yedim. Pırasa da bulgur da var
Akşam dort kaşık pırasa bir kepce mercimek çorbası dört kaşık tavuk sote üç kaşık yoğurt yedim. Veee çok acim.
İki haftada üç kilo vermek istiyorum. Ve ya vermediysem diye tartilmayi düşünmuyorum.

Şimdi yoğurt küru yapcam. Ama 7 den sonra yemiyordum. Şimdi yiyormus gibi hissediyorum

Bir yemek kaşığı yoğurda bir tatlı kaşığı pul biber birazda limon sıktım cook güzeldi tadı. Enfes ins yağ yakiyordur

Ayy emziren anneler kirmikı biber ve limon kutk yaparsa bebek pisik olurmuş. Çok üzüldüm. Zaten hep pişik oluyor çocuğum. Tüh yemeseydim

Ayy emziren anneler kirmikı biber ve limon kutk yaparsa bebek pisik olurmuş. Çok üzüldüm. Zaten hep pişik oluyor çocuğum. Tüh yemeseydim
Kırmızı biberin pişik yaptığını biliyordum.

Yoğurtlu karışımları ve kabuk tarçınlı olanı yapıyorum iki günde bir.

Siz iyice az yiyorsunuz sanki..bence benden iyi vermissinizdir

Benim nefsime kaşık hesabı ağır geliyor.

Ben de öğlen çok hafif yiyorum.Ara öğün gibi oluyor.ara öğün yiyemiyorum fırsatım olmuyor

Akşam baya yiyorum.17.30 civarı.
Yarim porsiyon etli nohut yedim bugun.diyet mücver cok ince 3 dilim fırında tabi, melemen zeytin yağında yarım porsiyon.yogurt ve bol salata.

Ay ne çok yemişim

Geçen haftada bu şekilde yaptım ama verdim.

45 dk leslie-50 mekik-25 ip- 50 basen eritme egzersizleri yaptim

Ben verdigimi düşünüyorum ama ya azsa. Mesela 1 kilo. Bildiğiniz tartı fobim oldu. Çok ilginç.
İlk hafta en çok vereceğimiz hafta. Onun için 1800 u hiç çok bulmayin. Keşke 2800 olaydı :) ben ayda 6 verme hayalindeyim ya mesela. 4 unu iki haftada 2 sini 3 ve 4 tek versem diyorum. Bunlar benim kendi fikirlerim yani mantıklı olmayabilir.
Yoğurta bir tatlı kaşığı zencefil bir tatlı kaşığı zerdeçal atılacakmis.
Ara yapmak kilo verdiriyormus. Arkadaşım 107 kilo. Her zaman böyleydi gerçi. Diyete tam uy. Çok mutlu oluyorsun dedi. Kalpten söyledi galiba. Beni etkiledi. Ben hep içten içe neler neler yiyordum ne var yani 5 yerine 25 fındık yesem vs gibi düşüncelerle her diyetimi sabote ederdim. Şu anda da biraz ediyorum. Ama bu cümle ile etmemeye caliscam ins.
Yoğurtlu kürü yapamıyorum. Hem içimden gelmiyor hemde zerdeçal yok. Markete gittim. Çiğ badem aldım onu unuttum. Sanki markete cço kolay gidebiliyormusum gibi
Ananas kivi yeşil elma armut. İlk haftalarda bunlardan biri yencekmis. En iyilerine göre sırayla yazdım. Ananas ve kiviye tarçın dokulcekmis. Ben size yazıyorum ama tarçın dokmem muhtemelen. Ben ayrıntılarda boğulmayı sevmem pek. Zaten ben biri küçük biri okula gidiyor büyük oğlum var. Ve cok uğraşamıyorum. Sizin ikiz. Kaç aylıklar bu arada.

Leslie yıl ayna karşısında yapıyorum. Hep parçalar halinde. Benim oğlum bir uykuyu birkaç parçada uyuyor. Allah im resmen iyice kisalmisim. Ne kadar kalinim. Neyse 10 tane mekik çektim ama oldum. Neden çekemiyorum bilmiyorum.
İkindin 200 tane ip atlamaya caliscam. Bugün dünkü ip yuzundey leslie de zorlandim özellikle kollarımdan

Eşim bakıyor sağolsun spor yaparken, yasl
arindalar ikizlerim

Yoğurt zerdeçal zencefil kürü yapmıştım daha önce diyet yaparken.Simdi emziriyorum diye yapmıyorum

İnşaallah gönlünüzce verirsiniz.Benim aylık hedefim 4 kg inşaallah besi bulurum.

Bugün spor yaptım ama bademi kacirdum

9 dakika spor hoop oğlum uyandı. Zaten her gece canıma okuyor. Ben cook yılgın bir anneyim.
Dün galiba asmadim. Sabah yeşil çay ve beş hafta. 2,30 da türk kahvesi içtim. İkindi arası en sevdiğim. İki gündür tarçınlı süt içiyorum.
Fakat kendimi bugün daha sismaş hissediyorum. Hâlbuki regl den sonra hafiflerim diyordum.
Siz ne yaptınız Fatma Aliye hanım. Tartiliyor musunuz.

Ben pazartesileri tartilirim.gecen dayanamayıp pazar tartildim.

Benimkiler de uyumuyor gece.

Bence vermissinizdir.moralinizi bozmayin

Bir gün daha geçti. Boyle gün saymak iyi olmuyor. Aslında zorlanmiyorum ama.
Dün tartiliyim dedim. Valla dedim şimdi az çıkar. Belki pazartesi tartilirim. Tam iki hafta olmuş olacak

Dün misafirliğe gittim tatlı vardı yemedim,ceviz ve kuru meyve yedim.Ama eşim regl yanaştı diye tulumba almış gelmiş bugün yemem deyince bozuldu iki tane yedim

Bugün sporu fazladan yaptım bu nedenle.

Tartilin ya ben de merak ettim.

Yaa. Ben de ucuncü hafta tartilmaya karar verdimmm ,:)
Kahvaltıyı biraz kaçırdım. Bir saat yürüyüş yaptım bende. HagHa sonu leslie yapmıyorum zaten
Bu hafta diyet listesi. Yollayim da beğenirseniz yapın.

Eklentiler

• IMG-20180216-WA0018.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 38
Regl olunca tartılmak dogru mu?

Listeyi inceleyeceğim tesekkur ederim.

Temizlik yapıyorum bitmedi hâlâ

Regl vücut su tutar ödem olur diyorlar. Moralinizin bozulmaması açısından tartilmayi derim ben. Regl üç gün sonra diyordu bir yerde. Valla 10 gün falan oluyorsa kafadan iki hafta tartilmaya yok :)))
Temizlikte kolay gelsin size. Ben izgara tavuk yaptım döküm tavada. Yağ sicratmaz kullandım ama her yer yağ içinde. Ruhum işkence çekiyor sanki. Orayı halletsem ne isterim. Temizlik hak getire. Misafir çağırıyim da temizlik yapiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…