Kalori diyeti ve bu diyetin karışımı..Bu diyete yakın bir diyet yaptıysanız 1400 mümkün. İlk hafta en fazla verilen hafta. Ben ikinci haftayı bekleyim diyorum. Hem reglim biter hem beni hayal kırıklığına ugratmayacak. Bir sonuç aliyim ins diye
Ben de sporu sevmiyorum yüzme ve yürüyüş hariç .onlar da simdi mümkün değil.Diyet bile spordan daha kolay geliyor poffffff
İcebiliyormus diye biliyorum. Ben öğleden sonra içiyordum zaten. Yani üç aşağı beş yukarı böyle bir diyette verilir 1800. Arkadaş spor bile yapmamis iki kilo vermiş.
Ben hergun Azda olsa yaptım.bende verdim ama ne kadar bilmiyorum. Ben hala tartilmaya düşünmüyorum
Ben kahvaltıda sut dolapta bir kaç gün bekleyince tamamen yağ olan bir kaymak birikir ya ondan yedim. Zaten denk geldikçe yerim. Tuvalet sikintisı her diyetimde ikinci günden başlıyor. Birde sütlü nescafe içtim.
Bende bir tuhafim. Kilo veremezsem bırakırım diyeti. Biraz verir gibi olursam bu sefer nasılsa veriyorum diye esnetmeye baslarik
Mekik 5 tane çekebiliyorum. Aslında göbek eritme çok iyi olur. Beş altı kişi hamilemisin dedi.
Badem kas yapıyormuş.
Ben leslie 45 dakika yapınca kendimi kahraman gibi görüyorum.
Ben ilk defa tartilmiyorum. Yoksa tuvalete gitsem tartilirdim.
Evde malzeme yok. Olsa da pek yapmıyorum. Sen yeşillik yiyor musun
Yumurta gunasiri diyorlar ama ben hergun yerim yumurta
Ramazan a üç ay var. Aynen bende ramazan a kadar yapmak istiyorum ama arada off günü yapmak istiyorum. 21 Haziranda Kayinimin düğünü var. Üç ektim var. Masallah çok zayıflar. Bende normal olmak istiyorum en azından. İns sizde bende edebiliriz.cok hossunuz.ben de o düşünceye bazen kapılıyorum.nasil olsa veriyorum ama bu defa Ramazan a kadar sürdürmek istiyorum.yazin çok kilo alıyorum ben