Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Bu diyete yakın bir diyet yaptıysanız 1400 mümkün. İlk hafta en fazla verilen hafta. Ben ikinci haftayı bekleyim diyorum. Hem reglim biter hem beni hayal kırıklığına ugratmayacak. Bir sonuç aliyim ins diye

Bu diyete yakın bir diyet yaptıysanız 1400 mümkün. İlk hafta en fazla verilen hafta. Ben ikinci haftayı bekleyim diyorum. Hem reglim biter hem beni hayal kırıklığına ugratmayacak. Bir sonuç aliyim ins diye
Kalori diyeti ve bu diyetin karışımı..

Regl döneminde tatlı yemeden durabildiyseniz ne mutlu..

Valla ben de öyle diyorum. Bu sefer hasta olmadan bir gün önce başladım. Ve ilk hafta en kararlı olduğum hafta. Bu regl dönemini atlatirsam bir ayı yaparım diye umuyorum. Benim bir sorunum da en fazla iki hafta diyet yapmam. Üçüncü haftayı da yaparsam bir kırılma noktasini da asarim ins. Ve bu üçüncü hafta regli ye denk gelmeyince belki daha kolay olur. Planlar planlar planlar.....
Bu diyet kalori diyeti gibi bence. Ben kalori diyeti yaptım. Daha fazla yiyecek vardı. Ben pilav çorba yiyorum zaten. Önemli olan bana göre ogun arasi 3/4 saat olmasi.
Birde ben iki fincan sutlu nescafe iciyoriç. Onu sütlü türk kahvesi olarak degistirmeye caliscam

White diye bir kullanıcı 4.5 ayda 28 kilo vermiş. Muthis. Ama hiç odul yapmamış. Ben ödül yapmak istiyorum

Diyet bile spordan daha kolay geliyor poffffff
Ben de sporu sevmiyorum yüzme ve yürüyüş hariç .onlar da simdi mümkün değil.

4.5 ayda 28 kg yu hangi diyetle vermiş ki?

Ya evet bir kaç haftayı atlatacak olursak bacağını kırmış oluruz

Bugün aksaa yemeğinden yarım saat sonra bir avuç fındık yedim. Tabiki pişmanım. Giderek artırmaktan korkuyorum.
White dediğim kişi ilk ay 9.3 kilo vermis. Bir arkadaşım da diyete başlamış bir hafta önce. İki kilo vermiş. Bu diyet gibi. Bugün leslie 45 dakika yaptım. Elhamdülillah
İp atlamak istiyorum ama. Zaten tek ayağımın üstünde atlarim ancak. Günlerdir aklımda daha yapamadim

Ben de 7 adet yedim akşam yemeğinden az önce..

Bugün henüz spor yapamadım.guzel geçti ama..

Allah azmimizi arttırsın

Amin
Ben portakal muz yiyordum. İlk başlarda kivi ananas elma armut yenilmeliymis. Ben tek ara yapıyordum. Aralar verdiriyormus kiloyu.
Sabah karanfilli yeşil çay ve beş badem
2 30 sade türk kahvesi
Oglenden sonraki ara meyve tarçınlı ılık sut. Badem
Akşam limonlu kabuk tarçınlı çay
Sade türk kahvesi kadar kotu birsey düşünemiyorum. Nescafeyi bıraksam farkeder mi acaba.
Birde akşam bir adet cevizi bir bardak suya atıp. Ertesi gun önce suyunu içip sonra cevizi yemek iyiymiş. Bunlar haftalık degisecekmis. Bunları da ekleyebiliriz diye düşündüm. Cevize başlıyorum bakalım

Ara öğün yapmak mı gerekiyor? Benim ara öğünum yok.firsat bulup yazamıyorum yediklerimi.Limonlu su içiyorum.Bu hafta sirkeli içmeyi düşünüyorum.
Cevizliyi de denerim İnşallah

Bu arada ben dün dayanamayıp Kahvaltıdan sonra tartılmistim.

Bugün kahvaltıdan önce tartıldım 1800 gram vermiş görünüyorum. Evin farklı yerlerinde de tartıldım aynı çıktı. Bana pek inandırıcı gelmiyor ama olabilir mi ki?

Öğünler i yazabilirsem belki daha kolay yorum yaparsınız.

İcebiliyormus diye biliyorum. Ben öğleden sonra içiyordum zaten. Yani üç aşağı beş yukarı böyle bir diyette verilir 1800. Arkadaş spor bile yapmamis iki kilo vermiş.
Ben hergun Azda olsa yaptım.bende verdim ama ne kadar bilmiyorum. Ben hala tartilmaya düşünmüyorum

Maasallah iyi duruyorsunuz tartılmadan.

Ben leslie 45 dk yaptım haftaici.50 mekik 50 de basen eritme egzersizleri yaptim

Mekik 5 tane çekebiliyorum. Aslında göbek eritme çok iyi olur. Beş altı kişi hamilemisin dedi.
Badem kas yapıyormuş.
Ben leslie 45 dakika yapınca kendimi kahraman gibi görüyorum.
Ben ilk defa tartilmiyorum. Yoksa tuvalete gitsem tartilirdim.
Evde malzeme yok. Olsa da pek yapmıyorum. Sen yeşillik yiyor musun
Yumurta gunasiri diyorlar ama ben hergun yerim yumurta

Ben kahvaltıda sut dolapta bir kaç gün bekleyince tamamen yağ olan bir kaymak birikir ya ondan yedim. Zaten denk geldikçe yerim. Tuvalet sikintisı her diyetimde ikinci günden başlıyor. Birde sütlü nescafe içtim.
Bende bir tuhafim. Kilo veremezsem bırakırım diyeti. Biraz verir gibi olursam bu sefer nasılsa veriyorum diye esnetmeye baslarik

cok hossunuz.ben de o düşünceye bazen kapılıyorum.nasil olsa veriyorum ama bu defa Ramazan a kadar sürdürmek istiyorum.yazin çok kilo alıyorum ben

Ben de her gün yumurta yiyorum.Aksam mutlaka salata yiyorum.Kahvalti da ya yeşillik ya da biber yiyorum

cok hossunuz.ben de o düşünceye bazen kapılıyorum.nasil olsa veriyorum ama bu defa Ramazan a kadar sürdürmek istiyorum.yazin çok kilo alıyorum ben
Ramazan a üç ay var. Aynen bende ramazan a kadar yapmak istiyorum ama arada off günü yapmak istiyorum. 21 Haziranda Kayinimin düğünü var. Üç ektim var. Masallah çok zayıflar. Bende normal olmak istiyorum en azından. İns sizde bende edebiliriz.

İki yıldır görüşmüyoruz. Bu halimi gören olmadı. Kaynanamgil geliuge hafta sonu. 10 gün falan kesin kalırlar. Onlara üç öğün yemek yapcam. Hayırlısı.
Eşim akşam geliyor. Öğlen dünden kalanlarla gecistiriyoruz. Onu yapamayız. Leslie de yaoamam.
Kaynanam yaşlı kayınpederime de güvenemem. Çocukları bırakıp yurusem. İns diyetine bir şey olmaz.
Türk kahvesi sartmis. Kilo verdiriyormus yanında bademle

Gelen olunca kötü oluyor ama siz bozmayın yine de.. düğün varmış.

Kahve bebeklerim den birine yaramıyor.arada icebiliyorum.

Bugün fındık yedim akşama bir kaç badem yesem olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…