Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Sabah iki dilim kızarmış tam buğday ekmeği
bir yumurta
biraz peynir
beş tane zeytin.

Öğlen sebze yemeği biraz yogurt

4 te bir kupa sütle yapilmya Nescafe
Bir meyve
Ceviz yada fındık.

Akşam et turu birşey
çorba
Yoğurt biraz

Bunlar genel olarak.

Bugün öğlen bir kuru patlıcan dolması yedim. Dün iki kaskap pirinç pilavı ve maalesef bir sürü patates yedim. Eti çok yedim. İki tane portakal yedim.
Zaten bu 5. Günum.
Spor ilk kez bugün 45 dakika leslie yaptım. Ama hiç gucum kalmadı. Oğlumu okuluna yürüyerek bıraktım. Araba bakımda olduğu için. Spor olsun diye değil yani. Ve simdş o kadar güçsüzum ki nasıl alicam bilmiyorum. Küçük oglumo da götüreceğim tabi ve bebek arabasını itmek için bile güç lazim

Ondan sonra birşey yemiyor musunuz. Ben 7 30 gibi yiyorum ve rüyamda yemek yiyorum. Oğluma kalktigim zamanlarda çok acıkmış oluyorum.
Yuh ya. Ne ayıp. Resmen rüyamda yiyorum

Ben de Lesli yapıyorum.

Eşim o saatte geldi için ben de o saatte yiyorum.

Akşam çayın yanında üç dört tane fındık bazen de beş altı tane kuru üzüm yiyorum

Bazen de bebeklerinden kalan meyve dilimlerini yiyorum:)

Ben de biraz listemi yazayım bebeklerden Fırsat bulursam

Ben şimdi büyük biy sütlü Nescafe içtim
Bir tane büyuk muz yedim. Meyve adeti bir küçük yerli muz aslında
Ceyrek dilim ayva ki bir meyveye eşit aslında.
7 tane fındık. Kendimi alkışlıyorum. Fındığa başladım mi birkaç avuç yerim cunku

Fatma Aliye ikizlerinin kaç yaşında. Başka cocuk var mı. Yaşınız kaç. Gençler daha kolay verir çünkü. Gerçi beş altı kilo vermek istiyorum demiştiniz. Net bu kalmış aklımda
Ben 35 yaşındayım. Büyük oğlum 15 martta dört olacak. Küçük oğlum ondan iki hafta önce bir yaşına girecek. En az vermem gereken 10 kilo var. Fazlasından geçtim artık. 15 marta kadar devam edebilmeyi coook istiyorum. Bu bininci diyet denemem

Çocuklarımız da biz de akran sayiliriz:)

Ben daha önce de Karatay diyeti ve sporla 5 kg verdim.Diyet konusunda çok iyi sayilmam.Canim çok tatlı istiyor sadece o çok zorluyor.O zaman da beyin gücü ile zayiflama konulu yazı okuyorum netten

Ben rabbim nasip eder de bir ayı tamamlayabilirsem ins. En çok bu bir ayda kilo vereceğimi düşünüyorum. Başladığım andan 15 marta kadar beş hafta var. 7 biraz Zor ama 6 kilo verir miyim acaba. 67.5 başlangıç kilom. Bir yıldır 62 nin altına hiç dusmedim
Karşı komşum karı koca zayıfladı. Adam 21 kilo verdi. Eşi 6. Eşi diyet yapmamış bile. Zaten normaldi. Dört yıldır ranidigim bir arkadaş vardı onu hiç bu kadar zayıf görmedim. Kaç kilo verdiğini sorasim bile gelmedi.
En sisman halim 62 iken 68 ide gördüm. Şimdi iki çocukla o kadar mesguliyetin
Arasında leslie yapmaya çalışıyorum. Kendime çok canım sıkılıyor

Haftada 1 kilo vermek ideal bu durumda hedefinize ulaşabilirsiniz tabii. AzminiZi kaybetmezsin.

Ben de 70 ü gördüm. İşin kötüsü ideal kilo benim hedeflediğim kilonun 5 kilo altında

Ben 58 kilo olduğumda ideal kilonun 6 kilo yukarsinda oluyorum.
Beni de asıl zorlayan tatlı. Akşama Cat kapı misafir geliyor. Pasta börek. Allah yardımcım olsun
Güya eşim evde diye yürütecektim. Spor da gitti. O değil de oglumun gece uykusuzluğun dan öleceğim. Gözlerim aciyor

Benimkiler de bu ara uyumuyor.Zaten son bir aydia düzgün uyumaya baslamislardi.

Hafta sonu daha zorlu geçer iş de çok yemek de

Sporu hafta içi yapacağım sadece

Tebrikler
Benim dün ve bugün misafirlerim vardı. En sevdiğim seyleri yaptim. Yemedim. Bir sürü de arttı.
Ben tartilmaya cesaret edemiyorum. Şimdi 300 500 Gr çıkar. Moralim bozulur bırakırım diye korkuyorum

Bir haftada 1 400 değil mi. Valla hep böyle olursa ayda 6 kilo olur. Hadi insallah darısı başıma

Tebrikler
Benim dün ve bugün misafirlerim vardı. En sevdiğim seyleri yaptim. Yemedim. Bir sürü de arttı.
Ben tartilmaya cesaret edemiyorum. Şimdi 300 500 Gr çıkar. Moralim bozulur bırakırım diye korkuyorum

İnşaallah siz de vermissinizdir.

Misafir gelince gerçekten zor olur kendimi düşünemiyorum.

1400 Gr Bana da çok fazla geldi Tekrar tekrar tartildim hatta

Akşam 8 30 da akşam yemeği yiyebildim. Kısır dolma çorba portakal. Dogrusu hem geç hem çok oldu ve hala açım çünkü gözüm kaldı.
Yarın cagirabilecegim bir komşum olsa iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…