Bu konunun sahibi arkadaş devam edebildi nasıl sonuçlar elde etti merak ediyorum
Cevabınız için cok teşekkür ederim. 68 kiloyum. Boyum 1 55. Oğlum 1 yaşında nerdeyse. Bir ayda beş kilo versem kalıcı olarak çok sevinirim ve devam etmek icin gayret ederim.
İradesuzligim zirve yaptı. Bugün başladım. Ama gece bile rüyamda neler yedim. Bozuyordum diyeti.
sizeCevabınız için cok teşekkür ederim. 68 kiloyum. Boyum 1 55. Oğlum 1 yaşında nerdeyse. Bir ayda beş kilo versem kalıcı olarak çok sevinirim ve devam etmek icin gayret ederim.
İradesuzligim zirve yaptı. Bugün başladım. Ama gece bile rüyamda neler yedim. Bozuyordum diyeti.
Bir dilim ekmek Varya öğlen ve akşam onları bir kepçe çorba ile değiştirebilirsiniz
İkimizde basarilar
Cevabınız için cok teşekkür ederim. 68 kiloyum. Boyum 1 55. Oğlum 1 yaşında nerdeyse. Bir ayda beş kilo versem kalıcı olarak çok sevinirim ve devam etmek icin gayret ederim.
Ben de emziren anneyim.İkizlerim yaşlarını yeni geçtiler.7-8 kg versem iyi olur.Bugün başladım.önceki listelerime göre.@Sardenya nın listesini inceledim.Kahvaltıdan sonra ara öğün olmaması kötü.Bir de hiç çorba yok:)
Ben akşamları iki kepçe çorba içiyordum. Evet öğlene kadar ara öğün yok, o çok zorlamıştı beni. Bol su içmiştim ama siz ara öğün yapabilirsiniz, benim metabolizmama göre vermişti sonuçta diyetisyen. Bildiğim tüm diyetlerde öğle öncesi ara öğün var.
Teşekkür ederim cevabıniz için.Aksam yemeğinde biraz kaçırdım ama fena değildi ilk gün için.
Benim açlıktan basım agriyor. Akşama misafir çağırdım. Onlar gidince kalanlari boş tabağı olan komşulara yollayacağım.
Spor yaptım yarım saat keslie
Benim açlıktan basım agriyor. Akşama misafir çağırdım. Onlar gidince kalanlari boş tabağı olan komşulara yollayacağım.
Spor yaptım yarım saat keslie
Yaz mevsimi olsaydı sınırsız salatalık iyi olurdu.
Salatalıklar ana yada ara öğünlerde yenebilir değil mi.
Bugün diyeyim iyi geçmedi. Oğlum sağolsun spor da yaptirmadi
Akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz?
Bugün diyeyim iyi geçmedi. Oğlum sağolsun spor da yaptirmadi