Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Sabah türk kahvesi
Öğlen:
Yarım kase yoğurt çorbasi
4 parça karaciğer
1 portakal
Çeyrek ayva
Tulum peyniri
11 adet fındık

Tartilacagim diye 2 gün meyve yemedim. Bugün meyve çok oldu.
Bu diyetler çok acımasız. Ahmet Apa Karatay meyveyi yasaklıyor. Allahu Teala. O kadar nimeti niye yarattı o halde

Malesef leptin i engelledim. Sütlü Nescafe içtim az önce

ben de meyve şekerinin zararı olacağını düşünmüyorum.bir de bazı meyveler serbest sanki ..ayva armut gibi

Tebrikler. Çok sevindim. Aman aman. Allah göstermesin hakikaten.
36 yaşındayım. Hakkaten yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyormus. Ben diyetle ayda 6 kilo rahat biriyim. 15 günde 2 kilo vermişim. Oda en hızlı vereceğim ilk 15 gün.

Pofff

Öğlen 2 yumurta
Baya tulum peyniri
11 fındık
Bir portakal
SutlS Nescafe

Gribim. Keyifsizim iştahını yok

çok geçmiş olsun..Allah şifa versim

kahvaltı. 2yumurta 10 zeytin 5 ceviz küçük bir turp küçük bir domates peynir roka..

ara öğün yaptım yine küçük kase yoğurt kürü..

akşama da niyetim.. bir tabak bulgur pilavı yoğurt salata..

dün 20 dk leslie 30 dk dışarda yürüyüş yaptım..60 mekik çektim

Amin teşekkür ederim.
Sporla desteklemeniz çok güzel.
Bende ins hafta sonu vakit olursa 1 saat yurumek istiyorum

bugün 1 saat yürüdüm dışarda ikiz bebek arabası ile..40 dk tempolu idi.

iki tabak bulgur pilavı yedim maalesef..bir de kızlardan kalan yarım çay bardağı sütü içtim

Akşam
1.5 şu bardağı süt
Bir küçük kase süt kaymağı
Yarım kase sütlaç
Etli nohutlu topalak çorbası.
Bol kalorili bir sürü şey yedim

sizin kalori hesabı yapmanız gerekiyor mu?

akşam ikizlere yemek yedirirken ekmeği kokladım defalarca.çok utanıyorum kendimden.eşim de iki gündür sıcacık ekmek getiriyor

Merhaba Fatma Aliye
Bugünümu hiç sormayın. Şu an çikolata yiyorum misal. Eşim de sağolsun tepemde. Kilolu olmamdan hiç hoşlanmıyor. Devam edeceğim diyete merak etme dedim.
Arkadaş davet etti. Aslında çok sevdigim şeyler de yoktu. Ama yedim içtim. Eve geldim yedim içtim. Sütlaç yedim. Çikolata yedim. Kek. Çiğ köfte. Kapkek. Yağlama. Bir sürü kuru patlıcan dolması. Dünkü yemekten. Meyve
ayyy say say bitmiyor.
Yarından devam etmem gerekiyor.

Sorunuza cevap veriyim. Kalori hesabı şart. Hangi diyeti yaparsan yap sonuçta ihtiyacın olandan az kalori almadığın sürece kilo kaybı olmuyor
Spor sıkılaştırıyor. 1500 kalori aldıysan 300 nu yakıyor. 1200 kalıyor kalori. Daha çok harcıyorsun
İkizler kaç yaşında. Ben bu dönemi kapatmış sayıyorum kendimi. Oğlum Eylül'de Allah omur verirse 2.5 olacak
42 bedene rahatça genişçe sigabilirsem çok sukredecegim.
Hedeflerim küçük.

Ya şu misafirlik işi bizi yakıyor gerçekten sağlam bozmussunuz.tadini çıkararak yeseydiniz..yarın devam ederseniz inşallah.

İkizlerim 25 aylık.benim ücretsiz iznim Nisan ayında bitiyor maalesef

Kaç kg verdiniz toplamda?

Benim hedefim de 61 güya 64 olsam bayram yaparım.daha azimli ve kararlı olmak gerek.

Burda bir topigi daha takip ediyorum Karatay diyeti yapanları.cok az yiyorlar maasallah:)

Bugun karataya uymayan bir şey yemedim ama cevizi ve kabuska yi fazla yedim.

Sadece 30 dk yürüdüm Leslie yapacaktım.kizlar huysuz du çok zorlandım.boyle zorlandığım zamanlarda mutfakta ne var ne yoksa yemek istiyorum

Merhaba
Malesef ben şu an itibariyle 1.1 kilo verdim. Daha fazla vermiştim. İki gün üst üste kaçamak olunca bugün sabah tartildim ve 1.1 kilo vermiş oluyorum
Ben Karatay yapıp kilo verememistim. Çünkü kuruyemişi çok yiyordum. Sadece kilomu korumuş oldum.
Bu if diyetinde de yine yasaksız şeyleri çok yedim ve 1 kilo vermiş oldum.
Ben diyet tarzı zayıflatacak sandım. Fakat kalori hesabı yapmazsan kilo veremiyorsun hiçbir diyette.
Bugün 64 çıktım. 3 gün sıkı diyet yapıp pazartesi sabah tartilacagim ins. 63 olmak istiyorum.
Sorun şu ki adım atarken bile zorlandigim bir gündeyim. Bel fıtığı hayatımı mahvediyor.
Spor yapmazsam olmuyor. Spor yapamiyorum.
Ben 7 kilo verip 57 olmak istiyorum

Karatay diyetinde kuruyemiş gerçekten de handikap. Ekmeğin sıfır olması meyveye de mesafeli olmak zor geliyor. Yine de kahvaltısı doyurucu.

İf de de ben yeme penceresini fazla geniş tutuyorum herhalde Çok yiyorum o zaman

İnşallah pazartesi hedefinize ulaşırsınız. Hafta sonu daha zorlu oluyor

Komşum çağırdı. Büyük bir dilim muhallebili kadayıf ve üç tane Beypazarı kurusu yedim

Ben de dün arkadaşıma gittim İnanin gitmek istemedim yerim diye çok ısrar etti. Bir buçuk durum çiğ köfte yedim akşam ama yufkası çok inceydi. Yarım havuçlu top yedim fazladan..

Onun dışında diyeti delmedim

Çiğ köfte karataya uygun galiba.
Haftada bir mı tartiliyorsunuz. Geçen yılki diyetimde nerdeyse 40 gün tartilmadim. Nasıl sabrettim acaba.
Bugün patates salatası yedim. Sütlü Nescafe ve sekerliydi. İki haslanmha yumurta tulum peyniri. 1 tane ceviz. Ceyrek elma
Patates ve kahve disinda iyi.
Canım ekmek yemek istemiyor. Canım hiç bir şey istemiyor.
Sabah zar zor.disari çıktım. Yağmur başladı. Yinede yarım saat yürüdüm.

Akşam mısır patlattım. Bir sürü yedim.
Balık ve fırında patates yedim. Ama patates oldukça coktu. Rahatsız oldum hatta.
Yer elması ve muz da yedim

Ben bugün

Kahvaltıda Karatay kahvaltı kuruyemiş yemedim

Öğlen 5 köfte salata biber zeytinyağında pişirdim.

Akşam 4 ceviz 3 hurma

Misafirim vardı. Krep yaptım. Çeyreğin yarısı kadar yedim. Bir de kizlar Ağzıma bir iki tane Patlamış mısır ve çubuk kraker tıktı onlari da yedim

İki gündür spor yapamadım. Bu akşam yaparım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…