- 9 Aralık 2016
- 1.891
- 3.066
- 38
Benimki pisbogazlik demissiniz ya çok güldüm. Valla ben çok acıkıyorum. Yerken doğduğum halde o sırada bende pisbogazlik yapıyorumBen sezeryan yaptım ama göbeğim pek olmadı.mekigin iyice düzleştirdigini düşünüyorum.
Siz iyi gidiyorsunuz maasallah.
İki gün uymakla da iyi vermissiniz.ben aralıklı oruçla çok acikmiyorum.benimki pisbogazlik
Yarın inşallah daha dikkatli olurum
En geç 11 de kahvaltı yapabiliriz bakalım..
Hiç sormayın. İki yıl kesin kullanmaya karar vermiştim. Müdüre ayrılacağımi soyledigimde net olmak yerine bakıcım yok dedim. Tuttu bana bakıcı buldu. Eşim bakıcısı kabul etmedi. Annemlerin de bakacağı tuttu. Ders çok dedim müdüre ücretli çağırdı. Dersi azaltti. Olaylar sürükledi anlayacağınız. Ama büyük bir stresle istemeyerek başladım. Derken hoşuma gitti memnundum nerdeyse fakat çok kostutmacam vardı.Siz de öğretmensiniz demek, meslektasiz ne güzel:)
Niye tekrardan izne ayrıldınız?
Bakayım kafamı toparlayıp net bir karar vermem lazım yine olmazsa Diyetisyene gideceğim inşallah.
Bugün yarım saat kadar yürüdüm ikiz bebek arabası ile.
Ben de sizinle aynı durumdayım Kendimi çok şişman hissetmiyorum kilo aldıgim da..
Diyet sonrası hep daha fazla yiyorum
Ekmekle vedalasmaniza sevindim. Ben vedalasamiyorum ama sıkıntı değil. Leptin yAni zayıflama hormonu 4 saat açlıktan sonra salgılanıyor. İki öğün beslenmede 17 saat açlık yapılabiliyor. Ben akşam 7 den öğlen 1 e kadar açlık yapıyorumGerçekten de kötü şeyler yaşamışsınız.Başlamak da zor gelir şimdi.Böyle durumlar oluyor maaalesef.İnşallah bayan gider..
Benim de iki buçuk ıl olacak hem özledim hem de kızlardan ayrılmak zor geliyor bakalım
az önce ekmekle vedalaştım.kendime çok kızıyorum.Bu kadar iradesiz değildim ben..Karatay diyetini iyice ineleyebilsem ona niyet ettim..hayırlısı bakalım..
Aidin salihin beslenmesini temel alarak kendince bu zamana hitap eden yeni bir beslenme düzeni kurmuşkaratay diyetinde 5 saat açlık olmalı öğünle rarası sanırım.
incelerim inşallah..
aiidn salihin açlık orucundan mı bahsediyor?ona epey bakmıştım.
Aidin salihin beslenmesini temel alarak kendince bu zamana hitap eden yeni bir beslenme düzeni kurmuş
Şu an Karatay yapıyorsunuz değil mi.ilk linki okudum.uygulanabilir görünüyor.ama ikincisi zor geldi.
sabah: 10 zeytin.2 haşlanmış yumurta.2 dilim peynir, 5 ceviz 2 hurma yedim.
öğlen yarım kase yogurt pul biber ve limonlu
akşama niyetim; piyaz haşlanmış et ve yoğurt