Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

verdiğiniz diyette porsiyon nedir mesela ne kadar kısır ve mercimek köftesi yenebilir?

Aslında bir ölçü belirlemedim. Yani diyeti az çok biliyoruz. O sebeple az yemeye çalışıyorum. Fındık fıstık kuruyemis serbest. Ama iki öğün yemek yiyip 16 saat aç kalmak zayıflatıyor. Adı if diyeti imiş. Ben 7 den 12 ye kadar 17 saat aç kalıyorum. Bu sürede ara öğün yok. Sütlü kahve bile yok. Leptin yani zayıflama hormonu 4 saatten sonra salgılanıyor.
Yani buna güveniyorum. Yinede market ürünü yok. Abur cubur yok

Kısır yaptım misal iki büyük tabak yedim. Köfte yapsam rahat yerim
Haftasonu yuruyus bazen Leslie yapıyorum.

yavuz yörükoğlu da 16 saat açlık diyor.ben en son 16 da yesem olur.yarın 17 de yerim inş diğer gün de 16 da..

keşke sürdürebilsem...

kuru yemişi en zaman yiyorsunuz?çok soru sordum ama kusura bakmayın..ALLAH RAZI OLSUN

Estağfurullah. Hiç sorun değil.
Öğlen kahvaltıda öneriyor bahsettiğim gurup.
Ama dürüst olayım bugüne kadar akşamda yedim.
Ben iki öğüne güvenip çok yedim. Halbuki iki öğünü kalori hesabıyla dengelemek şart. Yoksa kilo verilmiyor.
Bazıları 10 kahvaltı 6 akşam yemeği yapiyor

Amin cümlemizden. Bu arada ambalajlı gıda çikolata filan yemeyin .Birkaç gün düzene girene kadar kuruyemişi abartmak.peyniri zeytini abartmak sorun değil. Önemli olan devam etmek. Diyorum ya 3 ay düşünüp deneyip bırakıp ancak girdim diyete

Diyette ki herşey soğuk geliyor bana. Ne yesem boş ve soğuk. Onun için kuruyemişi abarttim.
YumrutayY çok severim. Bugün akşam yemeğinde haşlanmış yumurta yedim. Sıcak hissettim

Sinirsiz yenmiyor yani

Ben 8-16 yapabilirim sanırım.

Diyette ki herşey soğuk geliyor bana. Ne yesem boş ve soğuk. Onun için kuruyemişi abarttim.
YumrutayY çok severim. Bugün akşam yemeğinde haşlanmış yumurta yedim. Sıcak hissettim

Diyette iken gerçekten her şey soğuk grliyig.cok teşekkür ederim.hayirli geceler

Merhaba Fatma Aliye
Nasılsınız. Gününüz nasıl geçti. Benim ilk öğün iyi akşam kötü diyebilirim. Ve spor yapmadım.
Öğlen
Bir haşlanmış yumurta
Tulum peyniri
10 zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 ceviz

Aksam
İki büyük tabak kisir
Çeyrek ayva
1 haslanhaş yumurta
Bir hurma
20 fındık

Sabah sade türk kahvesi
Öğleden sonra tarçınlı yeşil çay

Bugün 700 Gr eksik çıktım tartıda. Yarına aynen 700 Gr geri gelmez ins

Merhaba R Rodya83

Ben 9 da kahvaltı yaptım.

Kahvaltı; 1.5 haşlanmış yumurta, bir dilim beyaz peynir,6-7 zeytin, roka maydanoz.yarim dilim ekmek.

Ayva yedim yarım, 1 çay bardağı süt. İkizlerinden kalmıştı içtim

Akşam, 8-9 tane mercimek köftesi 2 yaprak marul. Bir kek dilimi kadar fırında ıspanak.16 dan sonra bir şey yemedim.

Yeşil çay içmeyi düşünüyorum birazdan

Bugün böyle geçti..

Bu arada ara öğün yapmış gibi oldum ayva yiyerek.

günaydın R Rodya83

Bugün kahvaltıda 1 yumurta 1 domates 6-7 zeytin iki dilim peynir bir dilim ekmek bir tatlı kaşığı çam balı yedim.

haftasonu yeme penceresini 10 da acayım diyorum ..

Dün 64.3 çıkmıştım. Bugün 64.6
Emin değilim ilk tartım kaçtı. 66.3 desek 2 kilo vermiş oluyorum. Bugün 9. Günüm
Her zamanki kilo verme hızımdan az.

Sabah filtre kahve içtim
Öğlen:
İki yumurta
2 dilim kizarmis ekmek
6 zeytin
2 kaşık tulum peyniri
Yedim.
Porsiyonlari küçültmezsem zayıflayamaya cağım.
Şimdi 45 dakka Leslie yapmaya caliscam.
Eşimden grip bulaştı galiba. Bugün modum çok düşük aslında

Merhaba Fatma Aliye
Günü nasıl tamamladiniz
Çok stresli bir günün sonunda akşamı hafif kapattigimi düşünüyorum

Yarimdan az muz. Oğlumdan kalmasa yemezdim hatta.
İki kepçe ekşili topalak yemeği ( bulgur köftesi haşlanmış nohut ve kusbkuş et ile yapılıyor)
Yarım tabak yoğurt
Bir bardak sütlü Nescafe

40 dakika Leslie yaptım.
Haftasonu yürüyüş yapmak istiyordum ama grip oldum baya.
Rabbime çocuklarıma bulasmasinndiye yalvarıyorum. Bana da eşimden bulaştı.
Bu senenin hastalığı bir geldi mi bir ayda gitmiyor

ya hiç sormayın misafirliğe gittim orda yaprak sarma ve çiğ köfte yedim.sonra hurma ve ceviz de yedim.halbuki iyi gidiyordum.ikizleri yedirirken yedim aslında kendime tabak almamıştım.moralim bozuldu.yarın yeme penceresini daha kısa tutmalıyım.
kalori hesaplayayım.

9 kilo iki günde iyi bence daha ne olsun:)

çok geçmiş olsun. öksürük uzun sürüyor.eve girince de genelde bulaşıyor herkese.takviyeye başlayın çocuklara.inşallah hafif geçirirsin.

birazdan leslie yapayım diyorum.bir de 70 mekik çektim

70 mekik çok güzel. Normal doğum mu yaptınız. Ben sezeryan oldum. Baya da kötü oluyorum. Gobwk içinde bir şeylwr yapmam lazım aslında.
Çok aşırı bozmamissiniz bence. Ben birgün koca leğen patlamış mısır ve bir dilim baklava yedim.
Ben dün çok yemiştim. Bugün az yedim. Bence yarın az yersiniz.
Ben yarın sabah tartisind 64 çıksam çok sevinirim.
Resmen acliktaa oluyorum ve saat 12 de yiycemm.
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim
9 günde diyete tam olarak 2 gün uydum. Hep kaçamak ama önemli olan her gün devam etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…