Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Maşallah. Gerçekten yemek beni mutlu ediyor. Kardeşim sigara böreği yapıyor iftara. Ben mutluyum.
Aslında hizli almadım. Yani yeme seklim nerdeyse komaya girer gibi. Yani tiksinecek kadar yiyordum. Üstelik evde yaptıklarım beni kesmiyor. Market abur cuburlari hitAp ediyor bana

Bu sebeple almamı yadirgamadim. Sporsuz verince de böyle oluyor tabi

Benim de canim abur cubur çok istiyor.

Dün iftarda da sahurda da borek yedim, yeni bir tarifti, çok güzel oldu.esim bugün de patateslisini istedi:)

Ekmek tatlı makarna pilav abur cubur yemiyorum güya!!

Abur cubur un kalorisi çok fena. Nasıl bir bireyi acaba

Dün 80 Gr bitter. Kocaman kutu hosbesin hepsi. Milkiniks çikolata. Bir sürü çekirdek. Bir sürü meyve. Bir sürü yemek yedim.
10 gün sonra Kayinimin düğünü var. Verdiğim bütün kiloları alıp duba gibi gidecegim. Neden böyleyim. 12 kilo verdim. Dile kolay. Neden hepsini geri aliyorum

Kac kg geri aldınız ki

Ben dondurma yedim patlıcan kızartması ve makarna arada ekmek de yiyorum

Ama hemen hemen aynı kilodayim

Dün tartilip size yazmak istedim. Hem yine çok yemiştim. Hemde cesaret edemedim tartilmaya. Ama zayiflayinca giymeyi bıraktığım 42 bedeni tekrar giymeye başladım. Çok dar gelmiyor şükür

R Rodya83 ben yine buralardayım.
Nasilsiniz?
0 motivasyonla diyete başlıyorum.kis oncesi diyet çok zor geliyor.70 oldum tatilde..verir miyim

Emzirme Döneminde Diyet Nasıl Yapılır? Doğum Sonrası Nasıl Kilo Verilir?

Emziren anneler için uyguladığımız örnek diyet programını buradan bulabilirsiniz, ancak tabiki en başta belirttiğimiz gibi bu program kişiden kişiye farklılık göstermektedir ve her bireye özgü hazırlanmaktadır. Örnek diyet listesi detayları, süt yapan besinler, uzak durulması yiyecekler gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
R Rodya83 ben yine buralardayım.
Nasilsiniz?
0 motivasyonla diyete başlıyorum.kis oncesi diyet çok zor geliyor.70 oldum tatilde..verir miyim
Merhaba Fatma Aliye
Taa eylul de yazmissiniz. 3 ay geçmiş üstünden ne yaptiniz. Su an kaç kilosunuz
Ben şu an 65.4 kiloyum. 57 kiloya indikten sonra ne kadar acı değil mi.
64 ten sonrasıni bedenim kaldırmıyor. Boyum 155. Hem kısa hem susmşi olanlara iyice acirdim onlar gibi oldum.
Bu sene işe başladim. Başladığımdan beri de pişmanım. Kosturmacam çok.
Yeniden diyet yapıp zayıflamak istiyorum. Daha doğrusu istemeye çalışıyorum. Aidin Salih i duydunuz mu hiç. Yada Ahmed apa yitik sifanin izinde- face de bir grup. Onlar gibi mi beslensem diyorum. Hem sağlıklı hem zayıflatıyor. İki hafta içi (8 gun) oruç tuttum. O kadar zivanadan çıktım ki.27 gün kaza orucum var. Ramazan'dan önce bitirmek istiyorum ama oruç tutunca diyet miyet hak getire. Nasıl yapıp zayiflayacagim bilmiyorum

Merhaba Fatma Aliye
Nasılsınız. Ben şu an 67 kiloyum diyeyim.bazen 67.2 filan oluyorum. 4 gündür ambalajlı gıda yemedim. Diyet yapmaya çalışıyorum. Henüz tam konsantre olamadım.
Şu an çalışmıyorum. Hedefim 60
Siz ne yaptınız

merhabaa R Rodya83 sizi burda gördüğüme çok sevindim.nasılsınız?ben burdayım yine.artık iyice rutine döndü.iki ay diyet sonra çılgınca yeme.64-72 bandındayım sürekli.benim sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli yapmam gerek.çılgınca yediğim dönemi de azaltmalıyım:)

diyet takımlarına katılayım dedim.onları bile inceleyecek vaktim olmadı.

bugün kahvaltı fena değildi.sadece kızların yemediği ballı ekmek vardı bir kaç lokma onu yedim.
6 dan sonra yemeyeyim dedim başaramadım.yoğurt ve meyve yedim.

şuanda bir diyet listem de yok..protein ağırlıklı besleniyorum dikkat ediyorum. bilemiyorum ne yapsam kararsızım.motive edin beni:)

Merhaba Fatma Aliye
İyiyim şükür.
Bugün diyetimde 8. Gün. Bugün bile kacamaklarim oldu. Şunu farkettim bir günde diyete girmek mümkün olmuyor. Heleki benim gibi aşırı abur cubur tüketen ve sabahtan gece 11e kadar yiyen biri için.
3 aydır diyete girme çabası içindeyim. Nihayet 8 gündür anca. Üstelik baklava bile yedim bu sürede. Fakat ambalajlı birşey yemedim ve hala diyetteyim hissini kaybetmedim. Bu önemli bir adım.
Sizde bozsaniz bile diyetteyim diye düşünmekten vazgecmeyin ins.
Ben şöyle yapıyorum. Bilmem faydasını gorur muyum.
Size daja önce bahsettiğim yitik şifa grubundan derledim bir şeyler
Sabah kahvaltı yok. Öğlen 12-13 arası kahvalti. Ekmeksiz. Ben iki dilim kızarmış ekmek yiyorum fakat. Peynir zeytin iki yumurta sucuk kıymalı yumurta yeşillik salatalık domates....
Akşam 18_19 arasi akşam yemeği.
Çorba sebze yemeği et bulgur pilavı. ( Çorba da bile unlu terbiye olmayacak
Ama ben bunu gozardi ediyorum. Pirinç pilavı patates makarna yok
Ama mercimekli köfte kısır filan serbest
Gördüğünüz gibi ara öğün yok. Sabah 10 gibi şekersiz türk kahvesi. Öğleden sonra tarçınlı yeşil çay. Şu 2 litre yeter.
Ha bunda kural su. Yemeklerden yarım saat önce yemek esnasında ve yemekten 1.5-2 saate kadar sıvı almıyorsun. Ayran çay hoşaf gibi. Sonrasında serbest. Kahvaltıyi bazen çayla yaptım.
Meyve yok bu diyette. 40 gün kadar
Ama ben öğlen 4 dilim portakal bir dilim elma yedim.
Akşam yarım muz yedim.
Diyet psikolojisi beni zivanadan çıkarıyor. 57 den 67 ye çıkmam uzun sürmedi.
Bu sefer cesaretim kırıldı. Öyle hedefim 55 filan demiyorum. 60 olayım. Ama onu koruyayim istiyorum.
Onun için zayiflarsam bu sefer çılgınca yemek yok. Sizde yemeyin. 3 kilo fazlamizin olması ile 13 kilo fazlamizin olması aynı şey değil

Bugün sabah 65 kilo idim. Hedefim 15 martta 60 olabilmek. Büyük oğlumun doğum günü.
İkizlerinden başka çocuğunuz var mı.
31 Mayıs'ta Allah izin verirse işe başlayacağım. O zamana 57 olup koruyabilmek istiyorum. Bir dönem boyunca duba gibi gezdim
Diyet ve beraberinde kilo vermek irademi güçlendiriyor ve daha az depresif oluyorum.
Evimi bile daha iyi temizliyorum.
İşin ilginç tarafı herkes zayıf ve bakımlı. Bizde öyle olalim ins
Şu an 42 zor oluyor bana. 44 almak istemedim. 42 aslında olmuyor. Sıkı değilim. 65 le 42 olabilirdim belki

Buraya da iki gündür takılıyorum. Yeni bir topic. Takip etmek istwrseniz

çok teşekkür ederim uzun cevaplarınız için.

iki öğünle dr. yavuz yörükoğlunun diyetine bakmıştım.ama 12 de kahvaltı zor oluyor.şu anda ben de iki öğün yiyorum.8 de kahvaltı 3 te akşam yemeği.ev ahalisinin düzenine göre.tabi çocuklar akşam bir daha yiyor.onu da eşime devrettim yoksa ben de yiyorum çocuklarla

tek günde diyete gerçekten girilmiyor.çocuklardan bozuk yazıyorum kusura bakmayın.diyet önerilerinizi ve linki inceleyeceğim inşallah.

oruç borçlarım duruyor maalesef .

ben 44 giyiyorum çok üzücü.diyet ve spor bana da iyi geliyor.bir havaya girsem..
inşallah veririz istediğimizi giyeriz.ikizlerin büyüğü de var bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…