Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Yani ilk hedefime. Bende devam edeceğim ins. Gelecek ay çok hızlı veremem. Martin 15 ine kadar 60 olsam. Ramazan a iki ay kalıyor. İki ayda 5 kilo versem 55 olurum. Oda bana yeter.ramazandan sonra Kayinimin düğünü var. 55 kilo iyi olur. Yüzüm cokmez ins

Sanırım sıkılaştım Çünkü ben daha fazla verdiğim düşünüyordum Mesela özellikle açken göbeğim dümdüz ve belim inceldi.

Spora devam ve kesinlikle kaçamak yok Ara öğün yapmaya çalışacağım bir de inşaallah.

Pazartesi bir tekrar tartilirim İnşallah.

Ayın beşinden sonra 2. Bir aylık periyot başlayacak yine 4 versem Ramazan'a kadar da 4 verirsem inşallah gayet iyi olurum.

Benim yüzüm fena çöker ama Ramazan'da alacağım için çok takmıyorum.

Sizin hedeflerinize ulaşılabilir görünüyor Allah irade versin ne diyeyim cümlemize

Ya Bu arada Acaba ben verebilir miyim Önümüzdeki ayda 4 kilo Sonuçta İlkay daha çok verilir ua

White diye yazdığım kişi her ay 6/7 kilo vermiş. Kaçamaksiz ve sporla. Yani ben verebileceginizi düşünüyorum
Doktor bana o göbekten hemen kurtul dedi. İyilik önceki halini gormedi. Yani ben sporu bıraktım.sanki üç kilo vermiş gibi görünüyorum.
İki güne bir tartilmak iyi oldu. Mesela ben bugün süt kaymağı yedim bir kaşık. Açıkçası bir kase yerdim. Yarın tartilcam diye az yedim.

Tartilinca daha mı disiplinli oluyorsunuz

Evet. Bilinçaltımda yarın 100 Gr eksik çıksam bile daha iyi. Tartildiktan sonra yerim diyorum. Sonrada yememeye calisiyorum. Yoksa biliyorsunuz üç hafta tartilmadim ben. Bu daha iyi geldi bana. Ama hala tartı korkum var
Cuma yeni liste gelecek. Ben o listelere az çok uymaya calisiyorum. Akşama kurubiber ve kuru patlıcan dolması var. Pilav türü yasak. Oda pirinçli ve kıymalı. Bir tane yesem diyorum. Sonra birle kalmamaktan korkuyorum. Zaten bulgur bile yasak değil ki pirinç.
Bu pazar bir ay olacak. 4200 gayet iyi. Hele düz karin on numara. Belki pazartesi ye 5 ten bile fazla verirsiniz

Ayy inşaallah ama sütün kaymağı ile bulustum. Bugün çok iyi geçmişti aslında

Bazen Yediklerime Bakıyorum da iyi bile vermişim diyorum

Kiru patlıcan biber dolmasından yediniz mi ona da bayılırım evde var yapmıyorum inan

Bir tane kuru patlıcan dolması yedim. Nasıl anlatsam. Canımın taa dibine degdi :) iki üç tane yesem bu kadar lezzetli gelmezdi.
Karatay diyeti iki hafta da ben yapmistım. Kaymak tereyağı zararlı değil bence. Hele ki haftada birkez. Maalesef tuvalet sıkıntisi var bende. Ve kaymak yağlı olduğu gibi bağırsaklara iyi gelir az da olsa. Yani haftada bir kaymak iyidir :)
Günde bir kez meyve yiyorum. Bence süper. Siz kaç kez yiyorsunuz.
Gelelim guzel habere. 61.9 tartildim sabah. Gece bile yatarken karnım gurul guruldu. Sabah aclikaçl olmustum. Ve 61.9 oldum. Vücudum orantılıdir aslinda. Ama sağ tarafım soldan daha şişman. Göbek ve yan taraf olarak. Sporsuz verdigim için çok belli değil. Bugün usenmedim. Belim acidigi halde bir pantolonumu denedim. Nerdeyse hiç fark yok.
Neyse o kadar açtım ki iki dilim ekmek kizarttim ama bir tane yedim. İkinciden bir lokma aldim

Kacla baslamistiniz?

Ben günde 1 kere Meyve yiyorum bazen bebeklerinden kalan dilimleri yiyorum

Bir tane kuru dolmadan bir şey olmaz herhalde.

Bugün öğlen biraz fazla yedim Bir kase yoğurt 3 kaşık kadar balkabağı ve bir portakal. Kahvaltıdan 4 saat sonra bunları yedim:)

67.5 la başladım. Siz kacla başladınız. Aslında akşam kilom 69 kusurdu. Ertesi sabah 67.5
Ben öğlen bir kase bulgurlu pırasa sodalı ayran ve salata yedim. Biraz da yeşil mercimek çorbası içtim. Aslında öğlen yemek yemek gerekiyor.
Balkabağı tatlı miydi. Yemeği de oluyormuş galiba. Hiç yemedim ama
İki buçukta sıcak limonlu tarçınlı su içtim. Birazdan ananas bir bardak keten tohumlu kefir ve 12 tane badem yiycem
Bir bardak sütlü nescafe istiyor canım
Akşam biraz pırasa bir dolma yemeyi düşünüyorum.
Yarın buğday hasliycaz. Ispanaklı yoğurtlu yapcaz. Buğday yasak ama yemeğim o. Allah ömür verirse.
Biraz toparlayacak gibiydim. Bugün ilk günkü kadar kotu oldum. FixFi tedavi ye devam ediyorum

Sevdiğim bir şey yemyince tok hissedemiyorum

Maalesef bir kuru patlıcan artı bir kuru biber yedim. Açıkçası patlıcanı da buyuk seçmiştim

allah şifa versin en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle..

hafif tatlıydı kabak:)

70.8 idim.66.4 25 günün sonunda..

Tekrar tartılmak için sabırsızlanıyorum

Yeni liste. Bu hafta kas haftasiymis. Kilo kaybı az olacakmis. Listeyi hazırlayan 18 kilo vermiş. Bebek tedavisi için diyete ara verecekmiş. Belki liste devam etmez.
Yarın tartilacagim bende çok sabırsızlanıyorum.

Eklentiler

• IMG-20180302-WA0033.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 60
Bugün 1ay oldu.4600gr verdim.

Siz ne yaptınız R Rodya83

Bundan sonra daha az gider daha dikkatli olmalıyım motive olmam lazım

Hafta sonunda kaçamaklı geçti yine ama yoğurt ve meyve abarttım sadece

Merhaba Fatma Aliye
Evet bugün bir ay oldu ve ben 6.600 Gr verdim. Elhamdülillah.
Ben üç dört gündür diyet porsiyonlarinin yarısını bile yiyemiyorum. Moralim bozuk. Hala çok kötüyüm. Yatıyorum. Çok belirgin bir şekilde sağa yamuk duruyorum. Doktor kortizon kullanmazsam geçmeyeceğini söyledi. Emzirmeyi bir süre bırak dedi
Oğlum az emen bir çocuk. Unutur emmeyi diye korktuğumu söyledim. Cumaya kadar daha bekliycez. Duzelmezse kortizon. Şimdilik zararlı da olsa antibiyotik kullanıyorum.
Yani anlayacağınız istahim hiç kalmadı. Üç beş kaşık yiyorum. Pazar günü bir bardak sutlu nescafe içtim. Zaten az yedim. Kaçamak hiç yok. Bugün regl oldum. Az da olsa veririm diye düşünüyorum.
Tartilma isini ne yaptınız. Kesinlikle iki güne bir tartilin. Bana en çok onun faydası oluyor.
Bu haftaki diyet kas biriktirme diyeti. Gelecek hafta ins yağ yakma haftası. Galiba bu listelerde bana kilo verdiriyor. Bu arada üç yemek kaşığı kaymak yedim cumartesi. Bunu da ekleyim.
Meyve yerine et abartsaniz bile daha iyi. Karataydan bilirsiniz zaten
Misal bu günden Çarşamba gunku tartiyi düşünüyorum

Yuzum küçüldü. Karnımda hiç degisikdeğ olmadı. Kollarım ve bacaklarım inceledi. Sırt yağları azaldı sanırım. Nerdeyse midem bile duruyor
Bugünden beynime inmek istediğim kiloyu bildiriyorum. Sonra Çarşambayi beklemeye başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…