Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

Öğlen yemiyor musunuz. Ara öğün yada çok ogun zayiflatiyormus.
Regl den sonra mi tartilacaksiniz. Dikkat ettiyseniz ekmek yok. Bence bir dilim kizarmis ekmek olabilir

Öğlen mı ara öğün mu dersiniz adına bilemem ama öğlenleri yoğurt elma turk kahvesi 4-5 fındık türk kahvesi bazen bebeklerin yemeklerinden biraz yiyorum tabi.yani bunlardan herhangi birini.

Aksam mesela dün, 4-5 kaşık zeytinyağlı kuru fasulye, diyet bulgur köftesi domates soslu, yoğurt, marul salatası

Saat yedi de 5 badem biraz kuru üzüm kaçırmış olabilirim kuru üzümü

Sizin verdiğiniz listeye göre Bunlar bayağı fazla tabii.

50 mekik 50 basen egzersizi 45 dakikada lesli yaptım

Him. Annem kepek getirmiş. Çok ince bulgur ceviz toz şeker. Bunlar öğütülerek yapılıyor. Gözlerim karardı ne kadar yedigimi hatırlamıyorum. İki haftadır şekerli birşey yememiştim
Buğday kavurgasi getirmiş. Bilemiyorum. Diyeti bırakıyorum gibi. Her geçen gün artırıyorum.
Cesit çok ama oranları makul yediklerinizin. Daha çok atıştırmalık gibi. Öğlen çok hafif mesela.
Akşam et yiyorum ve cook yiyorum. Arkadaş istediğin kadar ye dedi ama aslında onun da ölçüsünü aşmamak lazım.
Diyeti birakmamaliyim. Birak görüntüyü. Bel fıtığı iciç bile birakmamaliyim

Sağlığınız için bırakmayın kepekten çok yemezseniz bir şey olmaz benim de kv yollamış ev böreği ıspanaklı ondan yedim üç dilim

Nasıl bir tartı fobisi başlamış bende böyle. Bugün de tartilmaya istiyorum. Elektronik tartı ya. Şimdi kafadan yarım kilo fazla çıkar diye korkuyorum.
Bu arada ben rüyamda bugün off günümmus. Neler ne pastalar yiyorum. Marketteyim. Bir büyük paket de çikolata yiyin diye çikolata alıyorum.
Rüyamda kendimi birşeyler yerken görmek çok tuhaf ama birkaç yıldır böyle. Hatta gündüz bir dolu yesem bile boylb rüyalar gördüğüm oluyor

Cumartesileri sevmiyorum..zor geçiyor.bol kaçamakli.

Bu arada şunu fark ettim tartilmak motivasyonumu artırıyor.reglin üstünden 1 hafta geçsin hemen tartilacağım İnşallah zaten bir ay olmuş olacak.

Ben market alışverişi yapmak istiyorum gidip dilediğimce alışveriş yapıp kek kurabiye börek değişik kahvaltılık almak istiyorum

Sizde bayadir tartilmiyorsunuz. Bakalım ne çıkacak.
Diyeti tam yapsam bile sadece tuvalete ve yemeğe kalkıyorum. Nasıl zayiflayabilirim ki.
Bugün 700 Gr fazla çıktım. Çok moralim bozuldu. Sabah bir daha tartilcam. İns
Annem hiç tatlı yemez ama muhallebili kadayıf i sever. Kızkardeşim burda
Ona m.kadayif yaptircam. Neyse ki hepsi sonra tadına bakabilecegimiz şeyler.
Allah a şükürler olsun. Kilo verdikce şunu düşündüm. Ya zayiflamak diye birşey olmasaydı! Öte yandan keske yesek yesek ama sismanlamasaydik
Ben aç olmadığım halde sabah yiyeceğim mayasız ekmek ve peyniri düşünüyorum resmen sabırsızlanıyorum. Kendime de hiç yakistiramiyorum. Regl yaklaştığı için galiba delirmiş gibi herşeye karşı iştah duyuyorum.
15 marta rabbim nasip ederse 7 kilo versem. Hala bunu sayikliyorum. Bugün tam bir haftadır yatıyorum. Ama yinede 7 kilo vermek istiyorum. Diyeti sik sık bozdugum halde. Sonra zaten az veririm

Annemin getirdiği etliekmek leri buzluga atmıştık. Kardeşlerim geldi diye çıkardık. Öğlen yemeğine.
Allah'ım annemin getirdikleri bir bitse artık. Allah tan acilen geldiler. Yoksa memleketi getirecekti sanırım

Muhallebili kadayıf i da yaptı kardeşim. Ama yemiycem.
Küçük oğlumun saçını kesti babası ve banyo yaptı. Yanlarında durdum birax filan ama çok kotu oldum. Üç fıtık.haliyle iyilesmem uzun sürecek. İyice belli oldu.
Küçük oğlum birkaç gündür gerildi. Sinirlenmeye başladı. İlgilenmiyorum diye. Sakin bir çocuktu masallah. Hemen sinirleniyor artık. Abisi zaten çok sinirli ve eziyetcidir.
İyileşip bir an önce cocuklara bakmak istiyorum. Rabbim bütün hastalara sifş versin amin

Evet etliekmek yüzünden diyeti çok bozdum. 6 dilim yedim. Düşünebiliyor musunuz

Anne hasta olunca çocuklarin evin düzeni hep sasiyor.Allah şifa versin.

Siz baya yemek yemenin felsefesini yapıyorsunuz:) çok Şükür halimize tek derdimiz kilo olsun.İrade lazım bana bugün yine kaçtı çok verdiğimi sanmiyorum.

Bu hafta daha daha disiplinli olmalıyım

Günaydın. Tartildiniz mi
Biz iki güne bir tartiliyoruz.su an 62.4 çıktım. Coook mutluyum. 2 hafta içinde 2.5
Kilo verirsem 6 hafta +2 günde 7 kilo hedefime ulasicam ins.
Belki üniformalarim disinda bir şey de giyebilirim

günaydın..

çok sevindim.Ben ayda 5kg versem mutlu olucam inş.Bugün tartının önünden döndüm.Reglim biteli1 gün oluyor.Bititkten 3 gün sonra tartılmak doğruymuş.

Ha evet. Bir ayı da tamamlamış olacaksınız hem. Her gün spor yapıyor musunuz. Leslie iki hafta da fark yaratmıştı bende. Devam edebilmeyi çok isterdim. Şu an incelmiş gorunmuyorum ama kilom azaldı. Spor şekle sokuyor ince ve sıkı gosteriygö

Leslie devam ediyorum.Sagliginiza kavusunca yine devam edersiniz.

Kıyafetlerinden anlıyorum verdigimi

Günaydın

Tartildim 4200 Gr vermisim az geldi bana moralim bozuldu.Ama devam edicem inşaallah

Him. Tam diyetisyenlerin istediği bir düzeyde vermişsiniz. Onlar ayda 4 kilo diyor ya. Peki sıkılastiniz mi. Spor 4 verseniz de 6 vermiş gibi durursunuz.
Bence iki gün sonra bir daha tartilin. Reglin etkisi belki daha uzun sürede geçiyordur vücudunuzdan
Ben verdiğim kiloyu vermiş gibi durmuyorum mesela. Zaten bende 800 Gr fazla verdim sizden. 5 kilo verdim ben. Dün sabah tartildim.

Ben iki hafta içinde 2.5 kilo versem hedefime ulasicam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…