acılı ilişki

sanırım vajinanızda bi yara oluştu ben öle tahmin ediyorum eğer acı veriyorsa mantar türü bir hastalık olabilir bir jinekologa görünmenizde fayda var.
ayrıca ne kadar süredir ilişki yaşadığınızada çok bağlı eğer yeni başladıysanız böyle olması normal.

of bende aynı
hamile iken myomum vardı ama bebek büyüdükçe küçüldü falan gitti
doğum üstünden 1buçuk sene geçti hep acılı ilişkilerimiz
çok nadir acısız oluyo o da nasıl oluyo bilmiyorum
hep rahatım ,
şu miyom hamilelikten sonra kalıcı mı oldu ki
+

bende vajinusmus var.doktora gitmedim ama izlenimlerim onu gösteriyoD....evlendiğimizde 3 ay kadeş gibi yaşadık.sonra bi akşam oturup kör kütük olana kadar içtim.sonra oldu:). sonra hamile kaldım ve doğum yaptım.bebeğim 4.5 aylık ve halen tam bi birleşme olmadı.eşimdede erken boşalma sorunu var.çok sık ilişkiye girmediğimiz için oluyo sanırım.ayda 2,en fazla 3 defa birlikte oluyoruz.ne yapıcam ben yaaa((

yukarıda bi arkadaş kayganlaştırıcı demiş.krem sanırım?...ben bu konularda çok cahil kaldım sanırım(((

kızlar hepinize çok teşekkürler.bu aralar beyaz süt kesiği gibi akıntım oluyor zaten mantar olmuş olabilirim.dönem dönem kasıntı da oluyor.daha ilk deneyimlerim.vajinal siğil olmadan önce bikaçkez birlikte olmuştuk.azcık azcık acımıstı hepsinde ama azcık.siilllerden sonra ilk denememizdi bu olmadı yapamadım acıdan şimdide iyice korkuyorum.inşallah iyi oluruz hepimiz.tekrar hepinizden Allah razı olsun...

şimdi siğillerden bahsediyorsan işin rengi değişti..tedavisini oldun dimi.eğer derinlerde varsa siğiller acı yapabilir çünkü ilişkide..fakat her yeni evlenen hanımların başına gelir bu mantar malesef..düzelene kadarda ilişkiye girme.tamamen iyilerş Allah şifa versin güzelimopuyorumnanaktan

yukarıda bi arkadaş kayganlaştırıcı demiş.krem sanırım?...ben bu konularda çok cahil kaldım sanırım(((

canım burdaa vajınusmusu tecrübelerımızle yenelim forun kısmı war..orası bıraz yardımcı olacaktr sana ..oku bırazcık yazılanları...bende 6 ay yaşadım daha yenı atlattım çok şükür..sorun olursa yardmcı olmaya çalışırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…