• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama acilen yorumlarınıza ihtiyacım var

daisy87

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
242
4
296
Eskişehir
arkadaşlar merhaba, bugün birden esti gittim palette 3,65 çikolata kahve aldım ,20 gün önce saçlarımı palette koyu kızıla boyamıştım yıkaya yıkaya kızıl renk aktı gitti geriyede kızılmı kahvemi olduğu belli olmayan soluk bir renk kaldı ,koyu buğday tenliyim bu yüzden kızıl saç makyajsız hoş durmuyor bende, bende makyajsızda rahatça kullanabiliyim diye kahve tonu boya almaya karar verdim,ablam işten yorgun gelmezse ona boyatacağım saçlarımı, ama şimdi akmış koyu kızılın üstüne çikolata kahve yaparsam nasıl bir renk ortaya çıkar kestiremiyorum,ben bariz kahverengi bir saç olsun istiyorum gözlerimde açık kahve, ama morumsu bir renk oluşmasından çekiniyorum, sizce nası bir renk çıkar en olmadı değiştiririm boyayı o sorun değil ortaya nasıl bir şeyin çıkcağı kafama yatsın yeterli, kızlar nolur yorumlarınızı esirgemeyin :)

düşündüm de,güzel olur :34: kızıl akmış diyorsun, kahve kızıl gibi bi renk olmuş madem.. üzerine boyayacağın renk güzel bi ton yakalayacaktır saçında bence hem matlığı gidecek hemde alttaki renkle beraber yoğun çikolata kahve bi renk olacak... belki tek boyama sonrası güneşte kızıl parlamalar olabilir ama onu da 2. boyada oturtursun bence :49:

valla kızılın üstüne nasıl olur bilmiyorum ama benim sarı saçların üstüne çikolata kahve baya koyu bir renk tuttu.başlığımda fotoları,sarı üstüne böyle oluyosa kızıl üstüne nasıl olur ordan bir çıkarım yaparsın.ama bariz bir kahve değil onu söyleyim,anca güneşte bariz belli oluyo rengi:)

Back