Merhabalar
Sizinle apar topar olan dogum hikayemi paylasmak istiyorum. 26 haziran esimin yasgunu olmasi sebebiyle doktorumunda onayi ile genek sezeryan ameliyati icin gun aldik 39 haftamin doldugu 23 haziranda aniden suyum geldi ama sanci yok oncesindede hic sancim olmadi her hafta doktorum nst cekti hersey normaldi suyum grlir gelmez evimin cok yakininda olan dogum yapacagim hastaneye hemen kostum. Carsamba gunu kuafore gidecektim epilasyon sac vs bakimlarimi yaptirip cumaya hazirlanacaktim doktora geldim doktor demezmi hemen yukari cik ameliyathaneyi hazirlatiyorum banyo bile yapmamistim yanimda kimse yok telefonumun sarji kalmis %10 sabahta kahvalti yaptigimdan spinal yapacagiz dediler, spinalin basagrisi yaptigini duydugumdan hic istememistim hemen ameliyathaneye aldilar annem esim geldi belimden igneyi vurdular hic hissetmedim doktorumla konusa konusa dogumum gerceklesti attigi kesigi hiseettin ama aci yok bebegin icimden cikisinida hissettim harika bir duygu ilk ben gordum bu kadar kolay olacagini dusunmemistim dogum sonrasi hic bas agrisi bel agrisi olmadi 6saat sonra rahatlikla yurudum demek kisiye gore degisiyor
Bu forumda gebelik uzerine cok tecrube okudun hepinize paylastiklariniz icin coook tesekkur edrim forumun kurucu ve editorlerinede boyle bir forumu var ettikleri icin cok tesekkurler
Simdi minnak kizim kucagimda 3600 gr 52 cm boyunda
Anne adaylarina hayirli dogumlar diliyorum annelerede bebisleriyle mutlu mesut cici gunler diliyourm sevgiyle kalin....