Cilt Bakımı Ürünleri Acilen Nemlendirici ve Peeling Arıyorum..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kondu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
166
0
Arkadaşlar benim cildim normalde yağlı bir cilt..hiç sivilce sorunum yok..ama hassaslaştı ve burun kenarlarında kılcal damarlar var..ne güzel yağlı cildim var kırışmam diye sevinirken yağlı ciltlerin daha çabuk sarkabileciğini söylediler..

sorunum cildim çook nemsiz..elimi değdirdiğimde sertleşmiş te görünüyor eski yumuşaklık ve parlaklığını yitirmiş..pütür pütür..mesela az önce la roche posayın yağlı ciltle riçin yıkama jeli ile yıkadım ama çok kurutuyor o..dudaklarım bile kurudu sürünce ama halen gözeneklerin içi tam temizlenmedi havlu ile kazıdım adeta

ben acilen kendime uygun bir nemlendirici ile peeling arıyorum ötekiler sonraki iş..şimdi boyner mağazalarına yada kozmetikçiye gitsem herkes bana kendi ürününü tavsiye edecek..üstelik bunlar hem kozmetik hem de çok pahalı..ben işe yarayan ucuz ürünler arıyorum kazıklanmaya hiç niyetim yok..ezcaneye gitsem onlardaki ürünler medikal..genç ciltler için garnier miydi yoksa başka marka mıydı hatırlamıyorum 3 ü bir arada (yıkama+peeling+vs) olan ürünler vardı onlar işe yararmı ben gencim daha ama ergenlik çağında değilim (13-22 değilim yani mirmirmirmir) ..hatta hafiften gerginleştirici bile kullanmaya başlasam olur..

sözün özü acilen peeling ve nemlendirici tavsiyenize ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz..göz çevresi için ayrı mı menlendirici almam lazım?
şimdiden teşekkürler a.s.

not: bepanthen krem kullandım ama işe yaradığı söylenilemez..

Son düzenleme:
birde arkadaşlar cilde iyi gelen vitaminler de varmış galiba hangilerini kullanayım?

Qspa nın kırmızı peelingini öneririm tatlım fiyatı 48 tlydi galiba ama cok iyi

ben de kararsız kaldım. la roche la nivea arasında kaldım. sizce hangisni alayım? biri fiyat olarak uygun ama ii mi karar veremiyorum. malum alışkınız kremlere avuç avuç para dökmeye. nivea ve la roche kullananlardan tavsiye bekliyorum..

La roche yanında Nivea'nın tereyağından farkı yoktur. Kesinlikle La roche possay almanı öneririm.

Lrp effaclar jel kullandın herhalde. Lrp toleriane gel alman lazımmış aslında, madem hassasiyetin var. Aynı serinin nemlendiricisini kullanabilirsin. Garnier'i boşver. Göz çevresi için ayrı ürün lazım ama 27- 28 den önce, kuruluk yoksa hiç başlama bence. Peeling'i çeşitli markaların deneme boylarını alarak karar ver. O kısım biraz çetrefilli. =)

saol rebele ben vichy kullanıyorum aslında ona devam etmemi önerir misin peki? çünkü duyduguma göre vichyle aynı firmanın ürünleriymiş. aralarında fark yoksa vichye devam edeyim mi?

ha birde cild tipim karmadan kuruya dönük ve 28 yaşındayım, göz çevresi alayım mı, la roche un tolariane ı tavsiye etmişlerdi onu mu alayım?

ha birde cild tipim karmadan kuruya dönük ve 28 yaşındayım, göz çevresi alayım mı, la roche un tolariane ı tavsiye etmişlerdi onu mu alayım?

Vichy'ye bir çok cilt tipi fazla reaksiyon veriyor, yaramıyor yani. Tolariane senin gibi hassas ciltler için daha uygun görünüyor. Göz çevresi konusunda ben de pek kararsızım. Morluk gibi şikayetlerin varsa ürünler çok etkili olmuyor. Yalnızca nem vermesi için jel tipi bir şeyler kullanabilirsin. Ama almadan önce mutlaka deneme boyu iste çünkü göz altına sürülen şey çok rahatsızlık verici olabilir. Anti aging ve lifting özellikli göz kremleri için 30- 35 ten sonrası iyidir genelde. Cilt analizi yapan eczanelere danışırsan daha detaylı yardımcı olurlar.

teşekkürler, göz cevremde morluk yok sadece nemlendirme için düşünmüştüm. daha önce babeninkini kullanmıştım ama göz altımda küçük küçük yağ bezeleri gibi şeyler çıkmaya başladı ben de bıraktım. sanırım kremden oldu ama emin de değilim çok kullanmadım çünkü. artık 30umdan sonra başlarım ya ona da. tolariane alcam sanırım herkes onu önerdi. tekrar teşekkürler.

Rica ederim. Aslında iki ürünü dönüşümlü olarak kullanabilirsin. Yağlanma hissettiğinde effaclar, kuruduğunda da toleraine. Gelişmeleri bildir olur mu. Selamlar.

Ben bugüne kadar hep clinique'ın peelingini kullandım ama elimdeki bitti geçen hafta
bende markete girdiğimde acilen peeling baktım kendime
loreal'in pure zone peelingini aldım şimdilik idare edeyim dedim fazla üzerinde durmadım alırken ama iyi ki onu almışım
gerçekten çok güzelmiş çok beğendim bi kaç kez kullandım aldığımdan bu yana gayet güzel tavsiye ederim
bu arada benimde cilldim çok yağlı

benim cildim de hem yağlıya dönük hem de hassastır. dove ya da oriflame fairness sabunla temileyip oriflame mattifyng balance losyon ve oriflame fairness losyon kullanıyorum. ilki parlamayı kontrol altına aldığı ve spf 8 olduğu için sıcaklarda makyaj altına tercihim. diğerini geceleri kullanıyorum.

tonik kullanmıyorum çünkü alkol ihtiva etmese bile nedense bende hassasiyet yaratıyor. kullanacağım ürünlerin alkol içermemesi ve hafif losyon kıvamında olmasına dikkat ediyorum genel olarak.

Rica ederim. Aslında iki ürünü dönüşümlü olarak kullanabilirsin. Yağlanma hissettiğinde effaclar, kuruduğunda da toleraine. Gelişmeleri bildir olur mu. Selamlar.

dün eczaneye gittim la roche toleraine istiyom dedim eczacıda çalışan kız ısrarla la roche un orada ilk defa gördüğüm en... diye başlayan bi ürününü önerdi. adını tam hatırlayamıyorum. nette falan da baktım hatta bulamadım. ben onu almak istemedim sanırım yeni bir ürün satmaya çalışıyor, kendi kuaförüme _kadın güzellik uzmanı aynı zamanda- sordum o da sen toleraine kullanacan senin cildin kuru dedi sadece t bölgende biraz yağlanma var dedi. şimdi o yeni üründe normalden karmaya diye yazıyordu, cildim gercekten kuru ama hatta baharda falan yanaklarım pul pul döküldü. şimdi toleraine ı mı almalıyım? bide hangisini riche mi, spa mı?bilmiyorumkismile

adını buldum o kızın önerdiği ürün hydreane legere ydi. normalden karmaya dönük, duydunuz mu bu ürünü?

Şimdi öncelikle temizleme jeli olarak Toleriane Gel Moussant alabilirsin. Nemlendirici olarak Hydrane daha nem sağlamaya yönelik, yazın o kadar kurumazsın herhalde. Toleriane sana uyar. Bildiğim kadarıyla Rich daha yoğun yapılı kışa veya gece kremi olmaya uygun, Spa daha hafif, yaz için daha ideal olur. Eğer burnunda yağlanma problemi oluyorsa ve yanakların yazın kurumuyorsa yani cildin karmadan yağlıya dönükse yağsız nemlendirici olarak Toleraine Fluid de alabilirsin. Cildinin durumuna ve iklime göre denemen lazım. Tester verirlerse daha rahat seçersin.

yok yağlı değil cildim. ama sanırım spa daha uygun olacak rich daha kuru ciltler için galiba. hydrane nin testerini verdi zaten iki gündür sürüyorum.yazın daha nemli oluyor haklısın kışın daha çok kuruyor. teşekkür ederim.

Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz tonik markası var mı acaba,kullanıp memnun kaldığınız ürünleri yazarsanız çok sevinirim.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…