Arkadaşlar benim cildim normalde yağlı bir cilt..hiç sivilce sorunum yok..ama hassaslaştı ve burun kenarlarında kılcal damarlar var..ne güzel yağlı cildim var kırışmam diye sevinirken yağlı ciltlerin daha çabuk sarkabileciğini söylediler..
sorunum cildim çook nemsiz..elimi değdirdiğimde sertleşmiş te görünüyor eski yumuşaklık ve parlaklığını yitirmiş..pütür pütür..mesela az önce la roche posayın yağlı ciltle riçin yıkama jeli ile yıkadım ama çok kurutuyor o..dudaklarım bile kurudu sürünce ama halen gözeneklerin içi tam temizlenmedi havlu ile kazıdım adeta
ben acilen kendime uygun bir nemlendirici ile peeling arıyorum ötekiler sonraki iş..şimdi boyner mağazalarına yada kozmetikçiye gitsem herkes bana kendi ürününü tavsiye edecek..üstelik bunlar hem kozmetik hem de çok pahalı..ben işe yarayan ucuz ürünler arıyorum kazıklanmaya hiç niyetim yok..ezcaneye gitsem onlardaki ürünler medikal..genç ciltler için garnier miydi yoksa başka marka mıydı hatırlamıyorum 3 ü bir arada (yıkama+peeling+vs) olan ürünler vardı onlar işe yararmı ben gencim daha ama ergenlik çağında değilim (13-22 değilim yani mirmirmirmir) ..hatta hafiften gerginleştirici bile kullanmaya başlasam olur..
sözün özü acilen peeling ve nemlendirici tavsiyenize ihtiyacım var..bana neler önerirsiniz..göz çevresi için ayrı mı menlendirici almam lazım?
şimdiden teşekkürler a.s.
not: bepanthen krem kullandım ama işe yaradığı söylenilemez..