Acilen cevaplariniza ihtiyacim var kizlarrr

katibe34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
8
1
1
39
Merhaba hanimlar, size tuhaf gelebilir belki ama benim kafami kurcalayan bir durum var. Ben normalde her 25 günde bir regl oluyorum. Normal dongum 25 gundur. Bu ay normal olarak ocakin 1 önde gün icinde reglimin başlamış olması gerekiyordu. Sabah 10-11 civarlarında kanamam olurdu normalde. Ancak o gün gece 12 ye yaklaşırken wcye gittimgittim, peceteyi sildigimde hafif pembemsilik oldugunu gordum, kan gibi kırmızı değil sadece pembe. Daha sonra saat gece 12 yı geçti tv seyrediyordum gecenin ortalarında 2-3-4 saatleri gibi diyim kanama başladı. Normal kan şeklinde yani. Şimdi benim ilk günüm 01 ocakmi yoksa gece 12 yı geçtiği için 02 ocakmi oluyor? Başlangıç günü hangisi olmuş oluyor? Takvimim uygulaması kullanıyorum, oraya adet başlangıcını ne girmeliyim 01 mi 02 mi? Kafam karıştı ya...

1 Günden birşey olmaz bence ha 1 gün önce ha 1 gün sonra :)

Olurmu önemli birşey benim için. Yumurtlama günüm kaymış oluyor. Arti regl günüm 1 gün geçmiş oluyor. Hesapladigim takvime göre 1 günde herşey kayıyor. O nedenle önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…