• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilen bakıcı arıyorum (İstanbul Göztepe civarı)

immortalbeloved

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
2.542
48
158
İstanbul
Merhabalar, maalesef kayın validem sokakta düştüğü için el bileği kırıldı. 6 hafta süreyle alçıda kalacak. Sol elinin alçıda olması harici başkaca bir sağlık sorunu yok. İstanbul Göztepe civarındaki evimizde kendisine yardımcı olacak bir bayan arıyoruz. Tercihimiz yatılı olmasıdır. (yardımcı bayana evde ayrı bir oda verilecektir) Fakat böyle bir şey mümkün olmazsa en azından akşam yemeğine kadar kayın valideme nezaret etmesini bekliyoruz. (örneğin yarım gün iş arayanlar boşuna bağlantıya geçmesin) İlgilenen olursa ücret beklentisi ve ayrıntılar konusunda benimle bağlantıya geçsin.

slm yatılı olarak kalamam ama akşama kadar yardımcı olabilirim sanırım geçici süre arıyosunuz rahatsızlıgından dolayı haftada 3 gün gelebilirim ilgilenirseniz görüşelim

canım yatılı olmasa bile saat 7ye kadar falan kalacak, her gün gelecek biri lazım(tabi haftada 1 gün izin kullanacaktır) yani 3 gün bize uymuyor. süre de 6 hafta. diğer temizlik konusunda seni arayacağım fakat şu an kayın validemin evinde olduğumuzdan önce kendi evime dönmem lazım.

anladım ben kızımı haftada 3 gün bırakabiliyorum o yüzden 3 gün yazdım çok geçmiş olsun inşalah ALLAH validenize acil şifalar versin

konu günceldir...
halen daha bakıcı arayışımız devam ediyor. bir kez daha belirteyim bakılacak kişi olan kayın validemin kolu alçıdadır. başkaca bir rahatsızlığı, bakım gerektiren durumu yok. yardımcı kişinin görevi yemek yapmak, kolu alçıda olduğu için yemeklerini önüne koymak, yatıp kalkmasına, banyo yapmasına yardımcı olmak, tabi bir de arada toz almak, paspas yapmak gibi rutin ev işlerini yapmaktır. yani kendi ev ahalinizden birinin kolu kırılsa ne yapmanız gerekiyorsa onu yapmanız gerekiyor. ev istanbul göztepe civarında merkezi bir yerdedir. merkezi sistem kaloriferlidir. kişiye ayrıca kendi televizyonunun da olduğu bir yatak odası verilecektir. haftasonu cumartesi ya da pazar bir gün ve gece izin kullanabilir.

Back