Acile mi gitmeliyim yoksa pazartesi mi ?

Akıntı bana da kıl dönmesini düşündürdü .. kıl dönmesi kuyruk dokumu , koltuk altı , göbek kısmında bile olabiliyor .. oturduğunuzda ağrı oluşturmuyorsa erken dönemde olabilir , belki apse oldu ve o patladı ve akıntıya sebep oldu .. ama bu dediğiniz gibi hsonu acile gidilmelik kadar acil bir durum değil , 2 günde de ilerleyecek kadar sinsi bir durum değil , dilerim ptesi sorun çözülmüş olsun

Daha önce kıl dönmesi sorunu yaşamıştım ama kuyruk sokumundaydı. Doktor bir kadına göre aşırı kıllı bulmuştu beni : D Hala da öyleyim. Acile gitme düşüncem "oo 3 günde ilerliyor" vs. yazılarından kaynaklıydı. Beklemedeyim bakalım.

Teşekkür ederim yorum için :)

Çok geçmiş olsun. Bir şey soracağım sizin ağrınız oluyor muydu? Bu durumu nasıl fark ettiniz?
Benim müthiş bir sızı ve aşırı kanamam olmuştu artik dayanamadim ameliyattan kaçtim hep hatta botoks yaptirmiştim :) oda etki etmeyince ameliyat oldum dediğim gibi iyi bir cerrah bulun çok geçmiş olsun sormak istediğiniz şeyler olursa mesaj atabilirsiniz

Geçmiş olsun. Bu durumu nasıl fark ettiniz peki? Ağrı, akıntı, şişlik vs. var mıydı?
Acı vardı.
Sanki cam kıkıkları kesiyor gibi.
Wc ye girmekten korktuğum için aşırı kabızlık oluyordu herseferinde.
Hayatım kabusa dönmüştü.
Wc den sonra acı tam normale dönüyordu ,tekrar çıkmak zorunda kalıodum herşey sil baştandı.
Bende ameliyat oldum şimdi kısmen daha iyiyim.

Bir daha tekrarlamaz inşallah. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…