- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Gittim antibiyotik ve bu içtiğim ağrı kesiciyi verdi şişlik geçmeden çekemeyiz dedi doktorDişiniz için neden doktora gitmiyorsunuz? Haplarin fazlasi zehirleyebilir tabi ki veya midenizi kotu yapar.
Gittim antibiyotik ve bu içtiğim ağrı kesiciyi verdi şişlik geçmeden çekemeyiz dedi doktor
Tesekkur ederim sagolunAcile gitsem mi sorusunun cevabı net 'git'tir. Keşke gitseymisim'in bedeli bazen ağır oluyor. Geçmiş olsun.
Ağrı kesici yakın akrabalarımdan iki kişide mide kanamasına sebep olmuştu. Iyi ki acile gidip erkenden farkettiler. Bence ertelemeyin, kalkıp gidin.Diş ağrısı çekiyorum birkaç gündür, içtiğim ağrı kesiciden sanırsam, çok tükettim mide ve sırtımın ortasında beni rahatsız eden bir baskı var çok kötü değilim ama huzursuz oldum yatıp uyuyunca fena olurum diye korkuyorum hapların yan etkisi olabilir mi yoksa doktora gitsem mi daha önce ağrı kesici içip böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
Doktorun reçete ettiği miktardan fazla mı tükettiniz? Antibiyotikle birleşince şişkinlik yapmış olabilir şikayetiniz gaz sıkışması gibi çünkü. Yengeme olmuştu kalp krizi geçiriyor sanmıştık dudakları bile morarmışti o da kriz sandı. Acile götürdük gaz sıkışmış ağrı kesici verdiler ve soda içmesini söylediler geçmişti. Onun da sırtı ve göğsünün ortası agrimistiGittim antibiyotik ve bu içtiğim ağrı kesiciyi verdi şişlik geçmeden çekemeyiz dedi doktor
Hangi ağrı kesiciyi almışlar biliyor musunuz? Ben genelde en hafif olanları kullanıyorum arvelesi bile yarım içerim 25 mg olmasına rağmen. Bazı insanlar apranax gibi ağır ilaçları 2 tane falan yutuyor hayret ediyorumAğrı kesici yakın akrabalarımdan iki kişide mide kanamasına sebep olmuştu. Iyi ki acile gidip erkenden farkettiler. Bence ertelemeyin, kalkıp gidin.
Ismini tam hatırlamıyorum ama mavi renkli olanlar varya onlardı.Hangi ağrı kesiciyi almışlar biliyor musunuz? Ben genelde en hafif olanları kullanıyorum arvelesi bile yarım içerim 25 mg olmasına rağmen. Bazı insanlar apranax gibi ağır ilaçları 2 tane falan yutuyor hayret ediyorum
Majezik. O mideye dokunuyormus evet dikkat etmek lazımIsmini tam hatırlamıyorum ama mavi renkli olanlar varya onlardı.
2 tane içtim hayır saydıklarınızın hiç biri yok 5 saat önce içtimKaş tane içtiniz ve kaç saat oldu? Her hangi bir şekilde gaitanızda siyah bir renk ya da ağzınızda kan tadı var mı? Zihin bulanıklığı veya kalp atışlarınızda bir farklılık var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?