• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acile gitsem mi?

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Diş ağrısı çekiyorum birkaç gündür, içtiğim ağrı kesiciden sanırsam, çok tükettim mide ve sırtımın ortasında beni rahatsız eden bir baskı var çok kötü değilim ama huzursuz oldum yatıp uyuyunca fena olurum diye korkuyorum hapların yan etkisi olabilir mi yoksa doktora gitsem mi daha önce ağrı kesici içip böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Ben ağrı kesici ile sırt ağzınızın bağlantılı olduğunu sanmıyorum sırt diyorsunuz belki böbrek ağrısıdır antibiyotikler yapabilir diyorlar. Çok ağzınız yoksa ben olsam covidi göze alıp gitmezdim

Gittim antibiyotik ve bu içtiğim ağrı kesiciyi verdi şişlik geçmeden çekemeyiz dedi doktor

Agri kesiciler seker gibi yutulmaz malesef. Bir keresinde benim de fena bir diş agrim tutmuştu ve verilen agri kesici asla agri kesmiyordu en fazla yarim 1-2 saat idare ediyordu. 1-2 saatte bir devamli hap içmek yerine acile gidip agri kesici iğne olup cozmuştum.
Çok içtiyseniz zararlidir bence bir gidin midenize bisey olmasin.

Doktorun verdiği ağrı kesici ağır gelmiş olabilir midenize. Bazı ağrı kesiciler midemi aynı söylediğiniz gibi kötü yapar. Ilıktan biraz sıcakŞekerli su yada ballı su veya süt rahatlatır deneyin isterseniz.

Kaş tane içtiniz ve kaç saat oldu? Her hangi bir şekilde gaitanızda siyah bir renk ya da ağzınızda kan tadı var mı? Zihin bulanıklığı veya kalp atışlarınızda bir farklılık var mı?

Diş ağrısı benim mideme vuruyor bazen, özellikle arkadaki dişlerden biriyse. Pandemi döneminde insan çekiniyor ama dişiniz daha kötü olmadan gidip bir diş hekimine dişinizi gösterin bence. Midenize gaz yapmış da olabilir ilaç bulantı kusma gibi şeyler yoksa soda içmeyi deneyin midedeki gaz sirta vuruyor çünkü

Diş ağrısı çekiyorum birkaç gündür, içtiğim ağrı kesiciden sanırsam, çok tükettim mide ve sırtımın ortasında beni rahatsız eden bir baskı var çok kötü değilim ama huzursuz oldum yatıp uyuyunca fena olurum diye korkuyorum hapların yan etkisi olabilir mi yoksa doktora gitsem mi daha önce ağrı kesici içip böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
Ağrı kesici yakın akrabalarımdan iki kişide mide kanamasına sebep olmuştu. Iyi ki acile gidip erkenden farkettiler. Bence ertelemeyin, kalkıp gidin.

Gittim antibiyotik ve bu içtiğim ağrı kesiciyi verdi şişlik geçmeden çekemeyiz dedi doktor
Doktorun reçete ettiği miktardan fazla mı tükettiniz? Antibiyotikle birleşince şişkinlik yapmış olabilir şikayetiniz gaz sıkışması gibi çünkü. Yengeme olmuştu kalp krizi geçiriyor sanmıştık dudakları bile morarmışti o da kriz sandı. Acile götürdük gaz sıkışmış ağrı kesici verdiler ve soda içmesini söylediler geçmişti. Onun da sırtı ve göğsünün ortası agrimisti

Ağrı kesici yakın akrabalarımdan iki kişide mide kanamasına sebep olmuştu. Iyi ki acile gidip erkenden farkettiler. Bence ertelemeyin, kalkıp gidin.
Hangi ağrı kesiciyi almışlar biliyor musunuz? Ben genelde en hafif olanları kullanıyorum arvelesi bile yarım içerim 25 mg olmasına rağmen. Bazı insanlar apranax gibi ağır ilaçları 2 tane falan yutuyor hayret ediyorum

Hangi ağrı kesiciyi almışlar biliyor musunuz? Ben genelde en hafif olanları kullanıyorum arvelesi bile yarım içerim 25 mg olmasına rağmen. Bazı insanlar apranax gibi ağır ilaçları 2 tane falan yutuyor hayret ediyorum
Ismini tam hatırlamıyorum ama mavi renkli olanlar varya onlardı.

Mide koruyucu varsa o iyi gekebilir..Majezik bende içmiştim dişim ağrıdığın da dişimin ağrısı geçmişti midem sabaha kadar ağrımıştı..Öğütülmüş keten tohumu önerdi arkadaşım sabah onu içtim öyle geçmişti..Metpamid şurup varsa o da iyi geliyor mide ağrısına..

Kaş tane içtiniz ve kaç saat oldu? Her hangi bir şekilde gaitanızda siyah bir renk ya da ağzınızda kan tadı var mı? Zihin bulanıklığı veya kalp atışlarınızda bir farklılık var mı?
2 tane içtim hayır saydıklarınızın hiç biri yok 5 saat önce içtim

Back