- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
Yaa daha çok çok erkenmis zaten ins bebişin seninledir birYok daha adetime 9 gün var bunuda eşimin isteğiyle yaptım ilk yapınca hiç dikkat etmedim doğrusu sonra eşim söyledi ikinci çizgiyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa daha çok çok erkenmis zaten ins bebişin seninledir birYok daha adetime 9 gün var bunuda eşimin isteğiyle yaptım ilk yapınca hiç dikkat etmedim doğrusu sonra eşim söyledi ikinci çizgiyi
Ay inşallah canım heveslenip yine üzülmekte istemiyorum ama insan umutlanıyorYaa daha çok çok erkenmis zaten ins bebişin seninledir bir
Var gibi duruyor canim inşallahMerhaba Arkadaslar
regl olmama 6 gun var. hamilelik testi yaptim ve silik cizgi gordum. sizinle paylasmak istiyorum.
boyle silik cizgi gorup hamile kalan var mi?fotografta biraz daha zor gorunuyor ama ben baya goruyorum.
ama umutlanmak icin yeterli mi bilmiyorum. objektif yorumlarinizi bekliyorum
Adetini bekle ins vardırAy inşallah canım heveslenip yine üzülmekte istemiyorum ama insan umutlanıyor
Var mı bir haberiniz merak ettimİnşallah![]()
Yok canım adetime 3 gün var tekrar test yapmaya cesaret edemiyorum tek çizgi görcem diyeVar mı bir haberiniz merak ettim
Ama normalde adetime 1 hafta kala göğsüme dokununca acırdı öyle anlardım olacağımı bu ay 3 gün kaldı arada dokunuyorum hiç acı yok ara ara belim ve sol bacağıma ağrı giriyo gibi oluyo bide 2 gündür çarpıntı başladı ama hamileliğe bağlamamaya çalışıyorum oruç tuttuğum içindir diyorum kendimi geçiştiriyorumYok canım adetime 3 gün var tekrar test yapmaya cesaret edemiyorum tek çizgi görcem diye
Canım sonuç ne hamilelik var mı ?Bilemedim ki ilk başta birşey yoktu atmıştım sonradan baktığımda böyle oldu acaba var mı çizgi dedin çizgi gözüküyor ama orada pembelik olduğu için kafa karıştırıyo
Yok canımCanım sonuç ne hamilelik var mı ?
Merhaba bende bu Clearblue yu ilk defa yPiyorum adete 4 var ama bu cizgi sonrayab siliniyor hafifliyor normalmiSevgili konu sahibi :) aynı marka test ile aynı şekilde öğrendim hamileliğimi . Clearblue gerçekten çok hassas ve doğru bir hamilelik testi :)
Eğer çatlatma iğnesi vs. Kullanmadıysanız büyük ihtimal hamilesiniz![]()
Bence hamilesiniz.tabi bu benm yorumum:)Merhaba bende bu Clearblue yu ilk defa yPiyorum adete 4 var ama bu cizgi sonrayab siliniyor hafifliyor normalmi
Canimmm senin testinde bundandi olumlu sonuc aldinmi ? Birde bel ve bacak agrim cok normalmi bu yaBence hamilesiniz.tabi bu benm yorumum:)
Evet cnm suan 10.haftadaym. bende agri cok olmadi ama oluyorms cogu kisideCanimmm senin testinde bundandi olumlu sonuc aldinmi ? Birde bel ve bacak agrim cok normalmi bu ya
Yaa saglikla kavus canimmm bende oglumda nasil hatirlamiyorum inanki ilk gibi , internette baya yanlis pozitif ciktigini okudumda kafam karisti benimEvet cnm suan 10.haftadaym. bende agri cok olmadi ama oluyorms cogu kiside
Ins sen de saglikla kucagina al cnmYaa saglikla kavus canimmm bende oglumda nasil hatirlamiyorum inanki ilk gibi , internette baya yanlis pozitif ciktigini okudumda kafam karisti benim