Acilde beta

Oglusannesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.947
Puanlar
48
Arkadaşlar merhaba bulunduğum ilçede hastanede gebelik için kan tahlili verilmiyor hamile olduğumu da düşünüyorum belirtim çok fazla ve gebelik testlerin çift çizgi akşam diğer ilcelerde acile gitsem versem sistemde gebe diye düşerler mi tss yaptırdım gebelik olduktan sonraki muayeneleri kapsıyor bayramdan sonra doktora gtcem doktor gebe diye görür mü sistemde

Beta HCG bakarlarsa gözükür

Beta HCG bakarlarsa gözükür
Bende e nabiza düşüyorsa sisteme de işlenir diye düşündüm de emin olamadım çok teşekkürler canım benim

En son acillerde bakmıyolardı
Yalvar yakar baktırdım o gün gebeyim ama kese görmeye daha gidemedim dış gebelikten de korkuyorum progestan verdi doktorum dış gebelikte progestan kullanırken yine de kanama olur mu

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz
Prodoctor kullanıp da yanılan var mı

Eklentiler

• 1000027817.webp
    6 KB · Görüntüleme: 60
  • 1000027763.webp
    10 KB · Görüntüleme: 64
Ben awoxtan sasmadim prodoctor pozitif gösterirken awox negatif göstermişti nitekim awoxun dediği gibi gebe değildim ama umarım sizinki doğrudur Allahım yüzünüzü güldürsün inşaallah

Ben awoxtan sasmadim prodoctor pozitif gösterirken awox negatif göstermişti nitekim awoxun dediği gibi gebe değildim ama umarım sizinki doğrudur Allahım yüzünüzü güldürsün inşaallah
Kesinlikle, 7 senedir yüzlerce test yaptım. Bu ay awox u keşfettim. Bir numara, şu an hala negatif çıkarıyor sinir oluyorum amaen iyisi bence awox

Canım bende productor yaptım daha 6 gün var Cook silk çıktı ilk 15. Dk . Seninki kaç dk da çıktı ve kaç günün var

`