- 16 Mart 2021
- 75
- 46
- 8
- 33
- Konu Sahibi LittleDash
-
91 di benim böyleyken acilde ağrınız falan olmazsa yapmıyolar evet sağlık ocağına da gidebilirsiniz
Tüm özel hastanelerin acilleri yapiyor , neden diye sordukları da yok ben gidiyordum beta hcg yaptiricam diyorum hasta kayıta direk yapiyorlar 2 saate çıkıyor, ailenin hekiminde ertesi gün çıkıyor sonucacilde gebelik için kan testi vermek istedim. Ancak bakmadıklarını, kadın doğuma gitmem gerektiğini söylediler. Burada acile gidip bir sürü beta hcg değerini öğrenen arkadaşlar görüyorum. Benim olduğum yerde mi sorun var yoksa bu tarz bir durumla karşılaşanlar var mı? Bugün adet günüm tekrar idrar testi yaptım ve çizgim artık koyulaşmış da. Çizgi belirginliği bu şekilde olanlar beta değerini kaçla öğrenmişti?
Bulunduğum yerde özel hastahane yok maalesef. Devlet hastahanesi ve sağlık ocağı var. Yarın sağlık ocağına gideceğimTüm özel hastanelerin acilleri yapiyor , neden diye sordukları da yok ben gidiyordum beta hcg yaptiricam diyorum hasta kayıta direk yapiyorlar 2 saate çıkıyor, ailenin hekiminde ertesi gün çıkıyor sonuc
Çok teşekkürler İzmir’de oturuyorumCanım hayırlı olsun nerede oturuyorsun
Kan testi verebildin mi pekiÇok teşekkürler İzmir’de oturuyorum
Yarın sabah sağlık ocağında vereceğim bir aksilik olmazsa. Sizin de mi gebelik şüpheniz var?Kan testi verebildin mi peki
Kuzum bende 5 haftalık hamileyimYarın sabah sağlık ocağında vereceğim bir aksilik olmazsa. Sizin de mi gebelik şüpheniz var?
Yarın sabah sağlık ocağında vereceğim bir aksilik olmazsa. Sizin de mi gebelik şüpheniz var?
[/QUOTE=
canım nasılsın şimdi gördün mü keseyi
Daha yeni görüyorum benim de netleşti 10+4 olduKuzum bende 5 haftalık hamileyim
Sağlık ocağında verdim sonrasında beta 9000lerdeydiBen bugün üniversite içerisindeki medikoda verdim (üniversite personeliyim). Aile sağlığı hekimiydi, bence aile sağlığı merkezlerinde yani sağlık ocaklarında rahat verilebilir acilin çilesi çekilmez kızlar
Oooo maşallah kuzum ben ikizlere hamileyimDaha yeni görüyorum benim de netleşti 10+4 oldu
Oy oyyy ne kadar güzel iki tane birden maşallah sağlıkla gelsinler dünyayaOooo maşallah kuzum ben ikizlere hamileyim
Kuzum 12 haftalık diğeri 11 haftalikOy oyyy ne kadar güzel iki tane birden maşallah sağlıkla gelsinler dünyayakaç haftalık oldular
Maşallah minnoşlara o zaman nasipse ağustos bebişi olacaklarKuzum 12 haftalık diğeri 11 haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?