açılan topıklerde mahalle kavgası

amazonss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
211
0
96
İstanbul
yahu anlamıorum bu kızların derdini ne guzel bi site bi konu açıolar iyi hoş çok da faydalanıoruz .ama gel gelelim şu saçma sapan atışmalara ,tartışmalara benı gerçekten çok sıkıyor konu hakkında bilgi edınmeye çalışırken onların atışmalarınıda okumak zorunda kalıorum bu benı çok sıkıyor doğrusu soracağım yada sorduğum sorular sayfaların ya gerisinde kalıor yada arada kaynıor burası mahalle değil ki yahu herkes adam gibi yazışsın işte kavgalarınızı özelden yapın dicem bu seferde bende dahil olacam en iyisi KK yonetımınden rica ediyorum ne olur şu topiklerde yoktan yere kavga eden hoş olmayan sözler sarfedenler ya uyarılsın yada siteden çıkarılsın ne bilim siz daha iyisini bilirsiniz bılgilerınıze sunulur efem.....CADIARZU

konu dışı mesajlar(genelde tartışmaya yol açanlar)siliniyor, yani konular temizleniyor aslında canım, senin bildirmen yeterli bence yerimseniben

biraz sonra burdada mahalle kavgası çıkar.ben düşündüğümü özgürce söylerim,herkes aynı şeyi düşünmek zorundamı felan filan diye benden söylemesi..

mahalle kavgası demıssınız ..
aklımdan şu gectı neyse..
sıze bazı noktalarda katılıyorum herkesın dusuncesıne saygı duyulmadıgı ıcın tartısmalar yaşanıyo...
pc arkasında karsısındakının mımık jest hareketlerını bılmedıgınden yazdıklarını kendılerıne gore yorumlandıgı ıcın sorunlar yaşanıyo..
suana kadar kımse ıle sevıyesıce bı sohbetım dıyalogum olmadı olmasınıda hıc ıstemem..
ama gercekdende KK da hoşgoru ve onyargısız bı kadınlar kulubu olabılır..
sevıyezı sohbetlerde bulunan uyeler zaten edıtorler tarafından uyarı verılerek cezalandırılıyolar..
hatta bı cok kez uyarılmadıklarını dusunmusdum(kı bazen gene dusunurum)..
ama yapılan hakaretler cezalarını buluyor.ıyı paylasımlar dılerım sızede..

cevaplarınız için teşekkur kıslar tabiki herkes fikrini özgurce ifade etmelidir ama önemli olan ifade şeklıdır bazı hanımlar bunun dozunu kaçırıyor yok sen çık benım topiğimden yok ben çıkmam sen gıt yok efendim sen şöylesin yok böylesin offfff çok sıkıcı konu dağılıyor konuşmaların seviyesi düşüyor ve dolayısıyla kalite düşüyor ben böyle guzel bi sitede bu tarz konuşmaları doğru bulmuorum zaten hemen o topikten çıkıorum başkalarının gereksiz konuşmalarını okumak istemıorum

Sayın amazonss,
serzenişinizde çok haklısınız.
Okuduğunuz,yorum yaptığınız topiklerde kavga,reklam,karşılıklı tartışma,küfürlü,argo,uygunsuz yorumlar,konuyu saptırmak,başka tarafa çekmek,imada bulunmak,ima yoluyla suçlamak,kurum/kişi kötülemek,hakaret,5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına aykırı yayımlar vb. türden yazı ve yorumlara denk gelirseniz şikayet etme hakkınız var.Bu vb. yazı,resim,fotoğraf ve yorumlar yasaktır,uyarı alma sebebidir.
Şikayet etmeyi düşündüğünüz mesaj/ların sağ üst köşesinde KÖTÜ İÇERİK yazan bir buton vardır,o butona basarsanız yönetimi durumdan haberdar etmiş olursunuz.
Bizlerde en kısa sürede gereken işlemi yaparız.

Saygılarımla...

bilgilendirdiğin için çok teşekkur ederım mune ben bu siteden gerçekten çok faydalandım halada faydalanıorum bi çok problemımı çozdum bi çok arkadaşımada önerıorum emeklerınıze sağlık diyorum

Sayın amazonss,
serzenişinizde çok haklısınız.
Okuduğunuz,yorum yaptığınız topiklerde kavga,reklam,karşılıklı tartışma,küfürlü,argo,uygunsuz yorumlar,konuyu saptırmak,başka tarafa çekmek,imada bulunmak,ima yoluyla suçlamak,kurum/kişi kötülemek,hakaret,5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına aykırı yayımlar vb. türden yazı ve yorumlara denk gelirseniz şikayet etme hakkınız var.Bu vb. yazı,resim,fotoğraf ve yorumlar yasaktır,uyarı alma sebebidir.
Şikayet etmeyi düşündüğünüz mesaj/ların sağ üst köşesinde KÖTÜ İÇERİK yazan bir buton vardır,o butona basarsanız yönetimi durumdan haberdar etmiş olursunuz.
Bizlerde en kısa sürede gereken işlemi yaparız.

Saygılarımla...

kötü içeriğin hangi işlemler için yapılacağını merak eder dururdum sağolasın.

bir şey daha , hakaretten kasıt ne olabilir. örnek olabilir miyimkafamçokkarıştı

ben kötü içerik butonuna bastığımda bir şey olmuyor, daha sonra kontrol ediyorum konuyu, hiçbir şey olmamış. sanırım belli bir çoğunluğun sağlanması gerekiyor gerekli işlemin yapılması için

valla bu tarzı hissettiğim an, o üyeleri yasaklı listeme alıyorum, böylece hiçbir yerde saçma yorumlarını okumak zorunda kalmıyorum, okumadığım içinde yorum yapma ihtiyacı hissetmiyorum
benim anladığım kadarıyla kötü içeriğe sırayla bakıp değerlendiriyolar ama açık bi hakaret yada açık ima varsa, üyeler ya uyarılır ya ceza alır diye düşünüyorum

Back