açılan konu nasıl gizlenir

La yine mi sen Yalnızlıktan mıdır denir, tahtalar eksik sende. Saçma sapan yalan hayat hikayeleriyle ayrı bir dünyada yaşıyorsun. Destek al.

Yok, hala gizli değil. Hem konularınız hem profiliniz hala görünüyor. Az daha uğraşın bakalımama bir sır vereyim, imkansız. Burada açılan konular asla gizlenmez. Yani artık rahat rahat yalan söyleyemeyecekseniz. Ama ben buraya yalandan konu açmanın motivasyonunu çok merak ediyorum. Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyar ki insan?

Şu mesajını okuduktan sonra eski konularına baktım ve beynim yandı. Bır gün evli bir gün bekar valla yorulmuyorlarda ben okurken yoruldum.

Sesli güldüm, harikasınız Black Hanım.
Bu arada evet, gizleyemezsiniz. Profile kısıtlama getirme özelliği var, eskiden o da yoktu. Ama bu özellik de tam anlamıyla gizlemez sizi. Biraz vakit harcanırsa hem site içinden hem de google aramasıyla rahatlıkla bulunur.
Bizatihi Mune Hanım'dan duymuştum, sonsuza kadar ahanda burada kalır ne yazdıysanız. İçerik silmeye de kalkamayın, hem banlanırsınız hem de içerik geri gelir.

Ayy ne olmuş. Gizlemiş profilini
Bdv'ye gel, filtreleri gör,konu açana adını yaz, her şeyi karşında:)
Dur ben bilmeyenlere özet geçeyim;
ocakta; biriyle tanıştım on gün önce, çok hoşlandım demiş
Yine ocakta; evli çıktı serefsiz,ben de ayrıldım demiş.
Şubatta; 'kocam başkasına aşık olmuş, kız bunu terketmiş. Şimdi benden ayrılmak istiyor, çocuğum var yuvamı yıkmak istemiyorum' diye o kadının ağzından konu açmış.
Martta da ;5 ay önce biriyle tanıştım,evli olduğunu anlayınca ayrıldım, boşanmış gelmiş. Neden bosandin, ikinci el defolu mali ben ne yapayım,kafam karışık, diye konu açmış
Aslında ocakta tanışmıştı adamla, nasıl beş aysa ve nasıl bir jet hakim bosadiysa adami iki ayda
Anlayacağın hava civa,saçma sapan konular açıp duruyor

O kocası değil sevgilisi işte. Kadın kocayı boşar mı diye konu açmış

O kocası değil sevgilisi işte. Kadın kocayı boşar mı diye konu açmış
Kız ben de onu dedim ya kadının ağzından "kocam başkasına aşık oldu, evli olduğunu duyunca kız terketmiş. Ben yuvamı yıkmak istemiyorum,aşk gelir geçer" yazmış ki herkes kadına 'aklin varsa bosanirsin' desin, konu sahibi de fantezi dünyasında mutlu olsun, zaten karısı bosanir diye
Ben şimdi daha eski konulara daldım. "30 yaşında 3 yıllık sevgilim,ilk benim elimi tuttu beni öptü, nasıl beni terk edebilir,unutur mu?" Demiş, ilerleyen günlerde ne hikmetse eline el değmemiş sevgilisi 33 yaşında ve bir yıllık sevgili olmuş
Devamlı nasıl evleneyim, evlenmem lazım, evlenmem lazım, dalga geçilmemek için evlenmem lazım, diye konu açmış. Her ilişkisinde de adamlar ayrılıp başkasıyla nisanlanmis. Yatir gibi, eline dokunan başkasıyla yuva kuruyor,öyle bir şey:)
Şimdi sanırım 36 yaslarinda, obsesyon yapmış bekar olmayi. Bir de neden iyi insanlar hep mutsuz diye konu açmış kendini de çok iyi biri saniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…