• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil

emin misiniz öyle dediğine? 2 günde 2 kat artış olması gerek normalde. sizinki de 2 kat artmış işte

değerin gayet normal eğer yanlış anlamadıysan mutlaka doktorunu değiştir bence canım

Devlet hastanesindeydik mecburiyetten ama ozel doltorum var sonucu soyleyecegim ama musait degilmis aramasini bekliyorum

Adetin çok mu gecikti de doktorun böyle söyledi acaba?

Bence de sürekli kendini katlayarak artıyor. Dr bunu nasıl bilmiyor ki? Ben c.tesi yaptırmıştım 300 lerdeydi, p.tesi birdaha bakıldı 800 ün üzerindeydi...Telaşlanacak bir şey yok..Zaten olması gereken bu:spor:

Adetim 15 gun gecikti.bende yukselmesinin gerektigini dusunuyodum bu yukselmesi iyi degil dedi.kafam karisti iyice.mutluluk bile yasatmiyolar

yükselmesi iyi değil demesi çok saçma başka bir doktora görün. Zaten şu değerlerde aşağıdan baksa bile görünecek kese var mıdır ki?

Bakmasam kanaman olur burada mudahale edemeyiz ile gitmen gerek.dis gebeligin patlarsa ölürsun dedi.ben guvenmedim baktirmadim yinede

Bakmasam kanaman olur burada mudahale edemeyiz ile gitmen gerek.dis gebeligin patlarsa ölürsun dedi.ben guvenmedim baktirmadim yinede

Gec dollenme olmus olabilir.. daha once de adetinin geciktiği oluyor muydu

kizlar alttan bakmaya neden bu kdr karşısınız almanyada yasiyorum ve burda 5 aylik olanaa kdr sadece alttan bakiliyor

Afedersin ama kafayı yemiş o doktor.. Nasıl bir konuşma üslubudur bu ya dış gebelik hem öyle 200lü değerlerde patlamıyor ne gerizekalı doktorlar var ya kafayı yememek elde değil.. Değiştir arkadaşın doktorunu gitme böyle manyaklara.. Doktora güven şart bu konularda

cidden saçma bi doktormuş.Sanki dış gebelik olsa görebilicek o değerde ultrasonda bişi.
benim 7000 de bile patlamamıştı :)

Back