acil.

yuppe

♥●★♣◆♥
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
1.324
783
kızlar hcg 41.49 normalmi günüm geçti 15 eylül sat düsük degil dime..kzımda daha yüksekti bu durum normalmi

24 kişi okuma zahmetinde bulunmuş bir cevap yazma zahmetinde bulunmamış hee.hellal olsun siizlere...

biraz eksik bilgi vermissin arkadasim.
sat 15 eylulse bat ne zaman? yani dongun kac gun surer? ya da adetin kac gun gecti?
ona gore daha rahay yorum yapilabilir.

24 kişi okuma zahmetinde bulunmuş bir cevap yazma zahmetinde bulunmamış hee.hellal olsun siizlere...

konu açma zahmetine değmeyecek bir soru olduğu için olabilir mi acaba ?
forumda bununla ilgili binlerce konu var,zahmet edip bir ikisini okusaydınız,siz de benimle aynı fikirde olurdunuz...

konu açma zahmetine değmeyecek bir soru olduğu için olabilir mi acaba ?
forumda bununla ilgili binlerce konu var,zahmet edip bir ikisini okusaydınız,siz de benimle aynı fikirde olurdunuz...

acil yazdımm tek tek okuycak zamanım olsa acil yazmazdım dime...sende bunu anlıycak olsaydın böyle kendince degip degmiycegine karar vermezdin...hadi 2 saat şimdi aklınca laf sok

cnm belki kimsenin bu konuda fikri yoktur o yüzden yazamamıştır.açtığın konu tıbbi bilgi gerektiriyor.bhcg değerini bildiğine göre test sonucunda hafta hafta bhcg değerleri yazar ordan bakabilirsin.panik yapma bayramdan sonta tekrar kan testi yap ve dr.danış

cnm belki kimsenin bu konuda fikri yoktur o yüzden yazamamıştır.açtığın konu tıbbi bilgi gerektiriyor.bhcg değerini bildiğine göre test sonucunda hafta hafta bhcg değerleri yazar ordan bakabilirsin.panik yapma bayramdan sonta tekrar kan testi yap ve dr.danış

evet canım saol tekrarlamam lazımmış testimi bakalım hayırlısı inşallahh

arkadaşlar 15 aylık evlıyım bu ay doktora gıttık herşey normal dedi klomen kullandırdı normal şartlarda dün hasta olmam gerekiyodu fakat olmadım hatta ıkı gundur evde gebelik testinde ıkıncı çizgiyi silikte olsa gördüm kan testi negatif çıktı ama hala hasta olmadım umudum olmalımı hala ?

X