acil...

mine39

zayıf,mutlu vehuzurlu:)))
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
350
0
52
arkadaşlar cengiz aytmatov un çocukluğum adlı eseri kızıma ders için verildi ama hiç bir yerde yok elinde olup verebilecekler bana ulaşırsa çok sevinirim

sahaflarda olabilir ya da oturduğunuz şehrin kütüphanesine baksanız bence oralarda olabilir. herkese aynı kitabı dev verdiyse almışlardır ama :)

sahaflarda olabilir ya da oturduğunuz şehrin kütüphanesine baksanız bence oralarda olabilir. herkese aynı kitabı dev verdiyse almışlardır ama :)

yok canım ya çanakkale izmir istanbul aramadığımız yer kalmadı..

merhaba canım. öncelikle bende bu kitabı okudum iyiki ödev olarak verilmiş kızınıza çok güzel bir kitap ancak ben şuan şehir dışında olduğumdan kitabı sana gönderemem hoş nereye kyduğumuda bilmiorum ya... ama internet üzerinden sipariş verebileceğin bir kaç site örneği topladım senin için :)

kitapyurdu: kitap - Çocukluğum - Cengiz Aytmatov,Muhammet Mertek, ,

KitapStore: Çocukluğum - Cengiz Aytmatov - Da Yayınları - %20 indirimli

Çocukluğum

Hipernex.com - Çocukluğum / Cengiz AYTMATOV

bunların bazılarında stok problemi var ancak iletişime geçersen sana detaylı bilgi verip kargolarlar ürünü. bazılarındada stok sayımı var o yüzden şubat 1 de başlıyor satışları na göre ayarlarsın canım eğer uygunsa :) bnm bulabildiklerim bunlar :) umarım yardımcı olur...

ben de internetten baktım bulamadım çok şaşırdım internetteki sahaflarda bile yok

vakit ayırdığınız için çok tsk ederim bakacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…