- 19 Şubat 2010
- 57
- 0
- Konu Sahibi papatya1520
Hcm benim utandgm ve kimseye anltamadgm bi rhtszlgm var ve bunu atamıyrm bilinçaltmdan bi türlü beni anneannem büyüttü anneannem Yemek yerken sürekli genzine ve nefes borusuna kaçar bogulma tehlikesi geçirirdi ve ırsi bu bizde drdi ara ara annemdede olurdu bu beni çk etkiledi şimdi bende korkuyrm yemek yiyemiyrm yemeye korkuyorum hele yalnızken resmen aç kalıorm evde tek başımayken bi lokma bisi yiyemiyrm evlym ve aç geziorm yanımda annem vrsa bişeler yiyebilyrm yksa korkudan yiyemym yemek istesemde beynm ve bogazm kitlenio genzime kaçıo boguluorum diye krizler geçiriorum ölüm korkusu nefes darlıgı çekiorm eşimle bile paylaşamıorum delimısn der die sadece annem bilio ama olmuo aclıktan ölcem evde yalnız klmaktan korkuyrm sürekli hastym bi ara dr a gttm ama tamamen anlatamadm sadece yemek yiyemedgmi ve bogulur gibi oldugmu söyledm ilaç verdı on gün kulandm ama daha snra yan etkiden krktm ve bıraktm bana yardm edn hocm anck siz yrdm edeblrsiniz çünkü bunları asla yüz yüze bi doktora anlatamam