Acil

gunguzel1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
87
26
23
Arkadaşlar doktor ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış ama kese göremedim dedi kan testi verdim rahim duvarı kalınlaşması ne demek

Vajinal muayenede rahim duvarı kalınlaşması var demişt bana da Dr hamile olduğumu öğrendim sonra :)

Arkadaşlar doktor ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış ama kese göremedim dedi kan testi verdim rahim duvarı kalınlaşması ne demek
Rahim her ay bebek gelecek gibi kendini hazırlar kalınlaşır bebek gelmezsen duvar regli olarak sökülür bebek gelirse ona yuva olur. Gebeliğin erken dönemindeyseniz görünmez henüz bebek betanın en az 2500 olması lazım ama gebelik yoksa da birkaç güne sökülürsünüz

Üstelik ben dr başka bi sebepten dolayı gitmiştim. Gecikmem de yoktu… çooooook erken öğrenmiş oldum :)
Benim gecikmem var 5 gün midem çok bulanıyor ve kendimi çok yorgun hissediyorum ve regli olma belirtim hiç yok karın ağrım vs. Sadece göğüslerim çok acıyor ve de bu diğer reglideki göğüs agrilarimdan farklı

Reactions: sdg
Birazsan yükselmiş betanı yazarsın buraya sağlıkla al kucağına inşallah belirtiler var diyor tahlil kanıtlasın

Hayırlı uğurlu olsun daha çok yeni rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk bebeğin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…