Ayy inşallah kan verdim bekliyorum bakalımVajinal muayenede rahim duvarı kalınlaşması var demişt bana da Dr hamile olduğumu öğrendim sonra :)
Üstelik ben dr başka bi sebepten dolayı gitmiştim. Gecikmem de yoktu… çooooook erken öğrenmiş oldum :)Ayy inşallah kan verdim bekliyorum bakalım
Rahim her ay bebek gelecek gibi kendini hazırlar kalınlaşır bebek gelmezsen duvar regli olarak sökülür bebek gelirse ona yuva olur. Gebeliğin erken dönemindeyseniz görünmez henüz bebek betanın en az 2500 olması lazım ama gebelik yoksa da birkaç güne sökülürsünüzArkadaşlar doktor ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış ama kese göremedim dedi kan testi verdim rahim duvarı kalınlaşması ne demek
Benim gecikmem var 5 gün midem çok bulanıyor ve kendimi çok yorgun hissediyorum ve regli olma belirtim hiç yok karın ağrım vs. Sadece göğüslerim çok acıyor ve de bu diğer reglideki göğüs agrilarimdan farklıÜstelik ben dr başka bi sebepten dolayı gitmiştim. Gecikmem de yoktu… çooooook erken öğrenmiş oldum :)
Birazsan yükselmiş betanı yazarsın buraya sağlıkla al kucağına inşallahBenim gecikmem var 5 gün midem çok bulanıyor ve kendimi çok yorgun hissediyorum ve regli olma belirtim hiç yok karın ağrım vs. Sadece göğüslerim çok acıyor ve de bu diğer reglideki göğüs agrilarimdan farklı
İnşallah güzel haberlerle döneceğim bu konunun altınaBirazsan yükselmiş betanı yazarsın buraya sağlıkla al kucağına inşallahbelirtiler var diyor tahlil kanıtlasın
Evet ilk bebeğim daha yeni evliyimHayırlı uğurlu olsun daha çok yeni rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk bebeğin mi ?
Hayırlı uğurlu olsun evine bereket mutluluk getirsin inşallah sağ Salim gelsin inşallahEvet ilk bebeğim daha yeni evliyim