3. reglim geciktiği ve göğüs hassasiyetim olduğu için sormak istedimHamile olmadığınıza nasıl inanmanız gerekiyor testler dile gelip yemin mi etsin? Üstelik doktora da gitmişsin
Çocuk o kadar kolay olan birşey değil hamile değilsiniz yani.Kızlar merhaba nişanlımla 23 temmuzda adetimin bitiminden 2 gün sonra bir ilişki yaşadım boşalma olmadı fakat zevk suyundan şüphelendiğim için hemen ertesi gün hapı içtim. ilişkiden 13 gün sonra kan tahlili verdim 2 .çıktı sonrasında 2 ay düzenli olarak regl gördüm.3. ay şişkinliğimden şüphelenip gün ortasında idrara sıkışık değilken ayrı günlerde 3 test alıp yaptım 3 ü de tek çizgi çıktı.Fakat 3. reglim gecikti ve göğüs ağrım olmaya başladı bu regl geleceğinin belirtisi mi ?
Böyle doğurganlıktan bende istiyomŞöyle "ACiL"yazıp saçma sapan konu açanlara çok sinirleniyorum. Arkadaşım 2 ay düzenli regl görmüşsün buradaki konuları okumuyormusun insanlar hamile kalmak için nasıl uğraşıyor? Bu kadar basit hamile kalabilme özelliğin varsa bravo derim
Kaç gün geciktin3. reglim geciktiği ve göğüs hassasiyetim olduğu için sormak istedim