ACİL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zehracrn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2021
56
12
Kızlar merhaba nişanlımla 23 temmuzda adetimin bitiminden 2 gün sonra bir ilişki yaşadım boşalma olmadı fakat zevk suyundan şüphelendiğim için hemen ertesi gün hapı içtim. ilişkiden 13 gün sonra kan tahlili verdim 2 .çıktı sonrasında 2 ay düzenli olarak regl gördüm.3. ay şişkinliğimden şüphelenip gün ortasında idrara sıkışık değilken ayrı günlerde 3 test alıp yaptım 3 ü de tek çizgi çıktı.Fakat 3. reglim gecikti ve göğüs ağrım olmaya başladı bu regl geleceğinin belirtisi mi ?

Of arkadaş 1 senedir bebek için uğraşıyorum ama olmuyor yani sen zevk suyuyla hamile kaldıysan ayakta alkışlıcam vallahi bide üstüne 2 kez adet görüpte hamileysen pes. Kaç kere test yaptım kan verdim bide 2 kere adet gördüm diyorsun. Aklın alıyor mu?

Off ne diyorsun ya he hamilesin yemin ederim şu sürekli sürtümdüm zevk suyu muhabbeti baydı artık hiçmi aklın mantığın yok. Biraz zeka ya. Bide büyük harflerle acil yazmış şakamısın.

Kızlar merhaba nişanlımla 23 temmuzda adetimin bitiminden 2 gün sonra bir ilişki yaşadım boşalma olmadı fakat zevk suyundan şüphelendiğim için hemen ertesi gün hapı içtim. ilişkiden 13 gün sonra kan tahlili verdim 2 .çıktı sonrasında 2 ay düzenli olarak regl gördüm.3. ay şişkinliğimden şüphelenip gün ortasında idrara sıkışık değilken ayrı günlerde 3 test alıp yaptım 3 ü de tek çizgi çıktı.Fakat 3. reglim gecikti ve göğüs ağrım olmaya başladı bu regl geleceğinin belirtisi mi ?
Çocuk o kadar kolay olan birşey değil hamile değilsiniz yani.

Şöyle "ACiL"yazıp saçma sapan konu açanlara çok sinirleniyorum. Arkadaşım 2 ay düzenli regl görmüşsün buradaki konuları okumuyormusun insanlar hamile kalmak için nasıl uğraşıyor? Bu kadar basit hamile kalabilme özelliğin varsa bravo derim 🙏

Az önce tekrar test yaptım tek çizgi çıktı teşekkür ederim

Şöyle "ACiL"yazıp saçma sapan konu açanlara çok sinirleniyorum. Arkadaşım 2 ay düzenli regl görmüşsün buradaki konuları okumuyormusun insanlar hamile kalmak için nasıl uğraşıyor? Bu kadar basit hamile kalabilme özelliğin varsa bravo derim 🙏
Böyle doğurganlıktan bende istiyom😀😀😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X