• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam yine Ben 🙈 Bugun jinecologa Gittim Ozel bir Hastaneye bebis Cok Ufak oldugu icin gorulmedi Hersey iyimis . Doktor Yarin Ve bat( 2ekimden yani 3 Ekimde Tekrar kan testi yapmami istedi yani 3 gun arayla degerlerime baksin Eger iyise Artis varsa 12 Ekimde ultrason yapicakmis . Sizce 3 gun arayla Tekrar kan vermeme gerek var mi , Yoksa Doktor sabirsiz Ve bilgisiz oldugum icin mi o kadar sey istiyor ? 🤭😇🥰 Biliyorum doktora Cok Cok erkenden Gittim Bi suru de para Gitti Ama olsun
Canım değerin 2000 olmadan kese görünmez.. Özel hastaneye gittiğin için 10 gün içinde tekrar kontrole gidersen ücret ödemezsin.. Yani tam 9. Günü git bence belki bebişin kesesi görünür.. Beta testini de devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında yaptır.. Bence yaptırmasan da olur kesin hamilesin ama sen dayanamayıp erken baktığın için çok düşük çıktı değer o yüzden doktor istemiştir tekrar beta baktırmanı.. 😊

Gitmişsin artık ozaman şimdiden heycan maratonuna Hoșgeldin diyim🤗herşey gönlünce olsun cnm ❤️
Sağlıklı ilerliyor bu diye tekrar kan istiyordur doktor. Tekrarlar tabi.

Canım değerin 2000 olmadan kese görünmez.. Özel hastaneye gittiğin için 10 gün içinde tekrar kontrole gidersen ücret ödemezsin.. Yani tam 9. Günü git bence belki bebişin kesesi görünür.. Beta testini de devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında yaptır.. Bence yaptırmasan da olur kesin hamilesin ama sen dayanamayıp erken baktığın için çok düşük çıktı değer o yüzden doktor istemiştir tekrar beta baktırmanı.. 😊
Canim Ben Yurt disinda yasiyorum Burdaki doktorlar Biraz Kotu dun gittigim doktordan PEk memnun kalmadim baska Ozel Hastaneye gecicem dogum da Orda olsun o Ilk gittigim dogum icin baska yere yonlendiriyormus . Simdi Kafam karisi bat a 2 gun kaldi acaba ikinci hastane icin Direk 2 hafta Sonra mo randevu alip Gitsem Hani Simdi yine kan testi yaparsam o Ilk Doktor istemisti bu ikinci Doktor Tekrar Tekrar kan verdirmesin diye . Ben Cok aceleci davrandim Tabi bilgim de Yok . 🤭😅

Benim de ilk değerim 66.7 di😁 hayırlı olsun. Kolay sağlıklı bir gebelik nasip olur inşallah.
Adet günü tekrar kan ver, Kalb kese bir kerede görmek daha mantıklı o yüzden 2 3 hafta sonra ultrasona gir.. Stres yaşamazsın ikisi bir arada görünsün inşallah 🙂
Merhaba yine Ben 🙈 Yurt disinda yasiyorum dun Ozel bir Klinge Gittim bebis gorulmedi Doktor Bugun Ve Tekrar 2 gun Sonra beta testi istedi degerlere bakmak icin o doktordan PEk memnun kalmadim Ve dogum icin baska yere yonlendiriyorlamis . Baska Bi Ozel Hastaneye gecicem Suan Biraz Kafam karisti bat a 2 gun var Tekrar kan testi ne zaman yapiyim o Ilk doktorun istedigi gibi kan icin fazla erken olmadi mi acaba Ben Cok sabirsiz davrandim 🙈😚💞

Canim Ben Yurt disinda yasiyorum Burdaki doktorlar Biraz Kotu dun gittigim doktordan PEk memnun kalmadim baska Ozel Hastaneye gecicem dogum da Orda olsun o Ilk gittigim dogum icin baska yere yonlendiriyormus . Simdi Kafam karisi bat a 2 gun kaldi acaba ikinci hastane icin Direk 2 hafta Sonra mo randevu alip Gitsem Hani Simdi yine kan testi yaparsam o Ilk Doktor istemisti bu ikinci Doktor Tekrar Tekrar kan verdirmesin diye . Ben Cok aceleci davrandim Tabi bilgim de Yok . 🤭😅
Bencede direk 2 hafta sonra gidin fakat bu arada eğer kullanmıyorsanız folik asit kullanımına başlayın..

Back
X