A Ayseiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2019 33 8 36 25 4 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseiz #1 Adet gecikmesine iyi gelen bildiğiniz adet söktürücü kürler varmı?
S scarlettjj Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2019 405 174 33 8 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseiz #2 Önce adet gecikmenizin nedenini öğrenmelisiniz bence. Aksi takdirde yanlış bir tedavi yapmayın kendi kendinize. Mutlaka doktora gidin.
Önce adet gecikmenizin nedenini öğrenmelisiniz bence. Aksi takdirde yanlış bir tedavi yapmayın kendi kendinize. Mutlaka doktora gidin.
jnci Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 6.225 11.723 178 8 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseiz #3 Maydanoz suyu söktürüyor diye biliyorum
Manolyanur Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 840 213 33 8 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseiz #4 Kekik çayı
astrojurnal Nirvana Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2019 14.633 46.631 548 40 8 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseiz #5 başka herhangi bir hastalığınız olup olmadığını bilmeden ilaç niyetine bitki kullanmak çok doğru değil. kaş yapayım derken göz çıkarırsınız mazallah.
başka herhangi bir hastalığınız olup olmadığını bilmeden ilaç niyetine bitki kullanmak çok doğru değil. kaş yapayım derken göz çıkarırsınız mazallah.
A Ayseiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2019 33 8 36 25 8 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseiz #6 astrojurnal .!.: başka herhangi bir hastalığınız olup olmadığını bilmeden ilaç niyetine bitki kullanmak çok doğru değil. kaş yapayım derken göz çıkarırsınız mazallah. Genişletmek için tıkla... inanır mısınız papatya çayı kullandım dört gün oldu şükür
astrojurnal .!.: başka herhangi bir hastalığınız olup olmadığını bilmeden ilaç niyetine bitki kullanmak çok doğru değil. kaş yapayım derken göz çıkarırsınız mazallah. Genişletmek için tıkla... inanır mısınız papatya çayı kullandım dört gün oldu şükür
astrojurnal Nirvana Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2019 14.633 46.631 548 40 8 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseiz #7 Ayseiz .!.: inanır mısınız papatya çayı kullandım dört gün oldu şükür Genişletmek için tıkla... beni ikna etmenize gerek yok. ilaçlarda bitki özlerinden yapılır zaten. elbette işe yarar. ancak bilip bilmeden kullanmak başka şeylere sebep olabilir. beden ve sağlık sizin ben insanlık vazifesi ile yardımcı olmaya çalıştım.
Ayseiz .!.: inanır mısınız papatya çayı kullandım dört gün oldu şükür Genişletmek için tıkla... beni ikna etmenize gerek yok. ilaçlarda bitki özlerinden yapılır zaten. elbette işe yarar. ancak bilip bilmeden kullanmak başka şeylere sebep olabilir. beden ve sağlık sizin ben insanlık vazifesi ile yardımcı olmaya çalıştım.