• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil

Thejerixmel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
191
102
53
Arkadasl acil bilginiz varsa yazarmsnz ablamin genetal bolgesinde ic camasir lastginin deydigi yerde iki delik olustu ve surekli irin akiyo ayaga kalkamiuo hareket edemiyo doktr skti icini bosaltti fakag hala irin geliuor bugun yine 3 . Delik olusmus boyle biseyle karsilasan varmi ne yapmamis gerekir

ilk defa duydum böyle bir şeyi tedavi sürecini yazıp bilgilendirirseniz bizi çok seviniriz çok geçmiş olsun

ilk defa duydum böyle bir şeyi tedavi sürecini yazıp bilgilendirirseniz bizi çok seviniriz çok geçmiş olsun
Arkadaslar dun gece 3uncu delikti smdi 5 oldu inceki 3 delikren ikisinde akinti bitti smi digerlerinden gelio bilmiyrm ne cerrab gormesi lazim koydwyiz suan doktrn dediklerini yapiyrz baklm pazartesiye kadr ne olvak onceki agrisi kalmdi fakat bi eczaci tanidik epilasyindan hemem sonra dus aldiysa ondan olmustr dedi allah kimseye gostermesn boule bisey bekliyoruz baklm ne olcak gelisme olursa bilgilendrmek amaciyla yazarm sizlere

kuaforun alma şeklinden dolayı bende de iri iri şişlikler olmuştu yürüyemiyordum ama annem sıkıp kolonyayla siliyordu şişlik geçiyordu izleri kaldı sadece delikten kastınız ne anlamadım..

kuaforun alma şeklinden dolayı bende de iri iri şişlikler olmuştu yürüyemiyordum ama annem sıkıp kolonyayla siliyordu şişlik geçiyordu izleri kaldı sadece delikten kastınız ne anlamadım..
Serce parmagi ucu gibi biz ciban diye dusunduk ama ciban bukadr cok akintimj yapiyo anlamadm bikac sanirm suan 5 tane delik olustu hala akiyo

Sizindemi boyle buyuk delikler var ve surekli enfwksiyon geliyor yatalak hasta gibimi oldnz ablam o durumda ayakta dik duramiyo cok agriyo diyo sizinde oyle olduysa nasil gecti aceba
Evet cok fazla ates ve halsizlik yapiyor. Nerdeyse bas parmagim kadar oluyo. 1 hafta sonrada sonuyo o doktor vucut uretiyot kil koku iltihabi dedi

Serce parmagi ucu gibi biz ciban diye dusunduk ama ciban bukadr cok akintimj yapiyo anlamadm bikac sanirm suan 5 tane delik olustu hala akiyo
bilmiyorum benden once beyaz bir sey cıkıyordu böyle krem kıvamında sonra akıntı oluyodu uzun sure peceteyle bastırıyodum banyoda geciyodu ama aynı sey mi bilemiyorum ki

Merhaba tekrar haber vermemi istemistnz yazma geregi hisettim cerraha gosterdik cok iyi bakmsnz demis yaraya apse olmus ablama surekli tendirdiyotla bide bi krem verdi doktr onla her saat bakim yaptm cok sukur kurumus enfeksiyon suan sadece delik olan yerler aciyomus

Back