• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil!

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.410
65.391
598
selamlar, acil bir şey sormam lazım. Kredi kartıyla alışveriş yaptım fakat taksit olacağı içim ürün aldığım yer taksit yapmıyor ve benden kredi kartı ön ve arka bilgileri artı tel numaramı istediler başka yere gönderdiler ve orası taksit yaptı parayı çekerek. Aptal gibi neden verdim bilmem. Neyse telefonuma şifre geldi aldığım ürün fiyatı çekildi.
Bu arada Kapalıçarşı'dan yaptım. Adam güven konusunda sakın şüpheye düşmeyin dedi ama sonradan baya endişelendim. Kartı iptal ettirdim internet bankacılığı telefon numaramı da hemen değiştirdim. Bunlara rağmen bir şey yapabilirler mi ?
Acil bilenler cevap verirse çok sevinirim şu an dışarıdayım geç görebilirim.
Ayrıca kendi numaram üzerine başka internet bankacılığı hesabım da var ve sadece numara ile o hesaba girebilirler mi?

selamlar, acil bir şey sormam lazım. Kredi kartıyla alışveriş yaptım fakat taksit olacağı içim ürün aldığım yer taksit yapmıyor ve benden kredi kartı ön ve arka bilgileri artı tel numaramı istediler başka yere gönderdiler ve orası taksit yaptı parayı çekerek. Aptal gibi neden verdim bilmem. Neyse telefonuma şifre geldi aldığım ürün fiyatı çekildi.
Bu arada Kapalıçarşı'dan yaptım. Adam güven konusunda sakın şüpheye düşmeyin dedi ama sonradan baya endişelendim. Kartı iptal ettirdim internet bankacılığı telefon numaramı da hemen değiştirdim. Bunlara rağmen bir şey yapabilirler mi ?
Acil bilenler cevap verirse çok sevinirim şu an dışarıdayım geç görebilirim.
Ayrıca kendi numaram üzerine başka internet bankacılığı hesabım da var ve sadece numara ile o hesaba girebilirler mi?

kartı iptal ettirmişsin artık bir şey olmaz merak etme.

kartı iptal ettirtiyseniz neden bu kadar endişeleniyorsunuz bir şey olmaz mesajdaki miktarda sizin alışveriş miktarınızsa

Bir de daha bir kaç yıl önceye kadar köklü firmalar bile bu şekilde telefonla alışveriş yaptırıyorlardı, ay ne cesaret...

kartı iptal ettirtiyseniz neden bu kadar endişeleniyorsunuz bir şey olmaz mesajdaki miktarda sizin alışveriş miktarınızsa

Bir de daha bir kaç yıl önceye kadar köklü firmalar bile bu şekilde telefonla alışveriş yaptırıyorlardı, ay ne cesaret...

kartı kapattırdıysanız birşey olmaz..
Çok teşekkürler bayanlar. İnternet bankacılığıma girebilmelerinden korktum. Evet aldığım miktardı çekilen para. Rahatladım çok sağolun.

bence onlar sürekli öyle çalışıyorlardır zaten malum altına taksit kalktıydı en son..
Evet öyle çalışıyorlarmış sürekli. Hatta yurtdışından bize kart bilgilerini yolluyorlar hallediyoruz hiçbir sorun olmaz, olsa zaten burdayız dediler. Köklü de bir firma. İçimi rahatlattınız teşekkürler.

Ek olarak; eğer bilgileri kendiniz verdiğiniz taktirde dolandırılırsanız polise şikayet etseniz bile bir sonuca varamıyorsunuz,riskli bir durum bilginiz olsun

Back