• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yorumunuzu bekliyorum

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
merhaba doktor hanım öncelikle şimdiden vereceğiniz cevap için teşekkür ederim benim sorunumda malesef kıskançlık her gün bu yüzden baktın mı gördün mü diye diye eşimle kavga ediyoruz yaz mevsimindeyiz illaki görüyorum diyo çok üzülüyorum ağlıyorum artık akrabalarımıza bile bu durumu yansıttı herkes erkektir bakar diyo beni haksız buluyo özgüven eksikliğimde yok doktora gitmek istiyorum neeşim gelmeyi kabul ediyo ne de beni gönderiyo sen kafayı yemişsin diyo kendin biraz düşün bana hak verirsin diyo düşünüyorum bazen hak veriyorum herhangi kıskançlık yaratacak bir durumda yine öfkeye kapılıyorum aynı tepkiyi veriyorum yine tartışıyoruz bıktım nefes alamıyorum beni rahat bırak ben buyum diyo ayrılırsak olan sana olur ben erkeğim bana bişey olmaz kendini düzelt diyo ben onun başka bayanlara bakmasını nasıl sineye çekebilirim kaldıramıyorum herşeye rağmen onu çok seviyorum ayrılırsak onsuzda yaşayamam ben böyle ne yapacağım ücretsiz internetten doktorlarla görüşebileceğim bir adres var mı ne olur bana da yardımcı olun

ne demek erkektir bakar
sen de yakışıklı erkeklere bak o zaman, kadınım bakarım de
her gördüğüne kadın görmemiş öküzler gibi bakacak mı
kadınlar da seni haksız bulmuş şaka gibi
kadınlar böyle yaparsa erkekler tepeye çıkar tabi!

aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef:44: evli değilim 5 yıldır süren bi ilişkim var ama onun başkalarına baktığını gördüğümde kalbim acıyo sanki. saçma ama ne bileyim öyle hissediyorum. ayrılma noktasına gelmedi konumuz baskı da yapmıyorum ona fazla ama bundan hiçbir kadın hoşlanmaz sonuçta:78:

merhaba doktor hanım öncelikle şimdiden vereceğiniz cevap için teşekkür ederim benim sorunumda malesef kıskançlık her gün bu yüzden baktın mı gördün mü diye diye eşimle kavga ediyoruz yaz mevsimindeyiz illaki görüyorum diyo çok üzülüyorum ağlıyorum artık akrabalarımıza bile bu durumu yansıttı herkes erkektir bakar diyo beni haksız buluyo özgüven eksikliğimde yok doktora gitmek istiyorum neeşim gelmeyi kabul ediyo ne de beni gönderiyo sen kafayı yemişsin diyo kendin biraz düşün bana hak verirsin diyo düşünüyorum bazen hak veriyorum herhangi kıskançlık yaratacak bir durumda yine öfkeye kapılıyorum aynı tepkiyi veriyorum yine tartışıyoruz bıktım nefes alamıyorum beni rahat bırak ben buyum diyo ayrılırsak olan sana olur ben erkeğim bana bişey olmaz kendini düzelt diyo ben onun başka bayanlara bakmasını nasıl sineye çekebilirim kaldıramıyorum herşeye rağmen onu çok seviyorum ayrılırsak onsuzda yaşayamam ben böyle ne yapacağım ücretsiz internetten doktorlarla görüşebileceğim bir adres var mı ne olur bana da yardımcı olun

Merhaba as25, eşiniz sürekli etrafındaki kadınlarla mı ilgileniyor? Eğer durum böyle ise sıkıntı var. Ama durum bu değil ve siz sürekli eşinizi takipteyseniz de sizde sıkıntı var. "Erkektir bakar" söyleminin manasızlığını zaten arkadaşlarınız da dile getirmiş. Internet üzerinden ben de dahil görüşebileceğiniz birçok psikolog var.

Back