Kızlar 4+6 haftalık hamileyim dün gece peceteye sildigimde pembe şeffaf akıntı gördüm, her sildigimde geldi çok az . Ama iç çamasırımda hiç bişey yok sadece silerken cok az görüyorum bu sabah da yoktu iç çamaşırımda fakat silerken farkediyorum, yarın doktora ramdevu aldım sizlerden bu durumu yaşayan varmı ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acil yorum yapın lütfen !!!!!
- Konu Sahibi sede123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.206
- 598
İç çamaşırınızı de çekin atın, emin olalım iyice.Ama iç çamasırımda hiç bişey yok
Ne demek bu ?İç çamaşırınızı de çekin atın, emin olalım iyice.
Ne açıdan uygun degil ??? herkes bu tür paylaşımlar yapıyor !!!Bu tür paylaşımlar uygun değil doktora gidin burada göstermek yerine
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.206
- 598
Ahsjjd bir de kızıyor. Akıntı, sidik, kaka vb. fotoğrafınızı görmek zorunda değiliz. Herkes kim mesela, örnek verir misiniz?Ne açıdan uygun degil ??? herkes bu tür paylaşımlar yapıyor !!!
Sana mı sorucam ne paylaşıcagımıİç çamaşırınızı de çekin atın, emin olalım iyice.
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.206
- 598
Hayır, yönetime soracaksınız.Sana mı sorucam ne paylaşıcagımı
Gebelik olarak konu açmışım, rahatsız oluyorsan cıkarsın konudan kurucusu sen misin buranın ???Ahsjjd bir de kızıyor. Akıntı, sidik, kaka vb. fotoğrafınızı görmek zorunda değiliz. Herkes kim mesela, örnek verir misiniz?
Cık sayfamdan seni üyeHayır, yönetime soracaksınız.
- 3 Aralık 2023
- 629
- 306
- 23
bu durumu yaşamayan çok az kişi vardır sanırım korkucak bişey yok progestan başlar dr büyük ihtimalle geçer istirahat etmelisin bu dönemdeKızlar 4+6 haftalık hamileyim dün gece peceteye sildigimde pembe şeffaf akıntı gördüm, her sildigimde geldi çok az . Ama iç çamasırımda hiç bişey yok sadece silerken cok az görüyorum bu sabah da yoktu iç çamaşırımda fakat silerken farkediyorum, yarın doktora ramdevu aldım sizlerden bu durumu yaşayan varmı ?
- 26 Mart 2020
- 660
- 196
- 53
Herkesin bu tür paylaşımlar yaptığını sizden duyuyorum ben görmedim çünkü tek tük siz gibi düşünmeden atanlar oluyor uygun olduğunu düşünüyorsanız size bisey diyemeyeceğimNe açıdan uygun degil ??? herkes bu tür paylaşımlar yapıyor !!!
Teşekkür ederimbu durumu yaşamayan çok az kişi vardır sanırım korkucak bişey yok progestan başlar dr büyük ihtimalle geçer istirahat etmelisin bu dönemde
- 28 Aralık 2024
- 41
- 14
- 3
Zaten size fotoğrafını atayım dememiş bunu diyen sizsiniz! Ayrıca burası kadınların rahatça birbirlerine soru sorabildiği bir platform rahatsızsanız yorum yapmadan başka konulara bakabilirsiniz!Ahsjjd bir de kızıyor. Akıntı, sidik, kaka vb. fotoğrafınızı görmek zorunda değiliz. Herkes kim mesela, örnek verir misiniz?
Kadınlar klübü görsel kısma yazın görürsünüz kimler atmış, hem sizi de ilgilendirmez babanızın yeri sanki allah allah…..Herkesin bu tür paylaşımlar yaptığını sizden duyuyorum ben görmedim çünkü tek tük siz gibi düşünmeden atanlar oluyor uygun olduğunu düşünüyorsanız size bisey diyemeyeceğim
Görsel atmıştımZaten size fotoğrafını atayım dememiş bunu diyen sizsiniz! Ayrıca burası kadınların rahatça birbirlerine soru sorabildiği bir platform rahatsızsanız yorum yapmadan başka konulara bakabilirsiniz!
Hayır yani pat diye o görseli görünce noluyor mesela kocan mı bakıyor yanında ????Herkesin bu tür paylaşımlar yaptığını sizden duyuyorum ben görmedim çünkü tek tük siz gibi düşünmeden atanlar oluyor uygun olduğunu düşünüyorsanız size bisey diyemeyeceğim
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.206
- 598
Yoo, fotoğraf vardı iki tane. İstediğim konuya da yorum yazarım ayrıca.Zaten size fotoğrafını atayım dememiş bunu diyen sizsiniz! Ayrıca burası kadınların rahatça birbirlerine soru sorabildiği bir platform rahatsızsanız yorum yapmadan başka konulara bakabilirsiniz!
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.206
- 598
Baktım yok. Yahu yasak zaten. Hiçkimse görmek istemiyor bunu, site yönetimi dahil.Kadınlar klübü görsel kısma yazın görürsünüz kimler atmış, hem sizi de ilgilendirmez babanızın yeri sanki allah allah…..
Hamilelik belirtilerinden biride akıntı olması gayet normal bir sey kan degil bir sey degil cok endiselenmişsin sanırımKızlar 4+6 haftalık hamileyim dün gece peceteye sildigimde pembe şeffaf akıntı gördüm, her sildigimde geldi çok az . Ama iç çamasırımda hiç bişey yok sadece silerken cok az görüyorum bu sabah da yoktu iç çamaşırımda fakat silerken farkediyorum, yarın doktora ramdevu aldım sizlerden bu durumu yaşayan varmı ?