• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yorum yapın lütfen !!!!!

sede123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
51
17
3
24
Kızlar 4+6 haftalık hamileyim dün gece peceteye sildigimde pembe şeffaf akıntı gördüm, her sildigimde geldi çok az . Ama iç çamasırımda hiç bişey yok sadece silerken cok az görüyorum bu sabah da yoktu iç çamaşırımda fakat silerken farkediyorum, yarın doktora ramdevu aldım sizlerden bu durumu yaşayan varmı ?

Kızlar 4+6 haftalık hamileyim dün gece peceteye sildigimde pembe şeffaf akıntı gördüm, her sildigimde geldi çok az . Ama iç çamasırımda hiç bişey yok sadece silerken cok az görüyorum bu sabah da yoktu iç çamaşırımda fakat silerken farkediyorum, yarın doktora ramdevu aldım sizlerden bu durumu yaşayan varmı ?
bu durumu yaşamayan çok az kişi vardır sanırım korkucak bişey yok progestan başlar dr büyük ihtimalle geçer istirahat etmelisin bu dönemde

Ahsjjd bir de kızıyor. Akıntı, sidik, kaka vb. fotoğrafınızı görmek zorunda değiliz. Herkes kim mesela, örnek verir misiniz?
Zaten size fotoğrafını atayım dememiş bunu diyen sizsiniz! Ayrıca burası kadınların rahatça birbirlerine soru sorabildiği bir platform rahatsızsanız yorum yapmadan başka konulara bakabilirsiniz!

Herkesin bu tür paylaşımlar yaptığını sizden duyuyorum ben görmedim çünkü tek tük siz gibi düşünmeden atanlar oluyor uygun olduğunu düşünüyorsanız size bisey diyemeyeceğim
Kadınlar klübü görsel kısma yazın görürsünüz kimler atmış, hem sizi de ilgilendirmez babanızın yeri sanki allah allah…..

Herkesin bu tür paylaşımlar yaptığını sizden duyuyorum ben görmedim çünkü tek tük siz gibi düşünmeden atanlar oluyor uygun olduğunu düşünüyorsanız size bisey diyemeyeceğim
Hayır yani pat diye o görseli görünce noluyor mesela kocan mı bakıyor yanında ????

Zaten size fotoğrafını atayım dememiş bunu diyen sizsiniz! Ayrıca burası kadınların rahatça birbirlerine soru sorabildiği bir platform rahatsızsanız yorum yapmadan başka konulara bakabilirsiniz!
Yoo, fotoğraf vardı iki tane. İstediğim konuya da yorum yazarım ayrıca.

Kadınlar klübü görsel kısma yazın görürsünüz kimler atmış, hem sizi de ilgilendirmez babanızın yeri sanki allah allah…..
Baktım yok. Yahu yasak zaten. Hiçkimse görmek istemiyor bunu, site yönetimi dahil.

Hamilelik belirtilerinden biride akıntı olması gayet normal bir sey kan degil bir sey degil cok endiselenmişsin sanırım 🌸

Back
X