- 28 Haziran 2017
- 45
- 9
- 33
-
- Konu Sahibi araftayim123
Yönetim onayı var gülüm2 üyeliktenMune nin haberi var mı
Demedin ama sende vazgecemiyosun esin farkindabana el kaldiramaz kesinlikle... kadinin hastaligini belirtiyorum ona göre çok normaldi bu durum..
ben esıme hıcbır zaman ne yaparsan yap senden vazgecemem olurum vs demedım .. kadının urumu bu
Demedin ama sende vazgecemiyosun esin farkinda
O kadinla senin aranda bir fark goremedim o dayak yiyor , sen yemiyor diye akilli gururlu kadin oldugunu ima ediyorsunama akilli kadin baskasini doven adamla evlenmez. Ayrica ondan cocuk yapmaz, inat icin evli kalmaz...
Allah akil fikir versin.
Siz yuva yıkan değilsiniz tabi ki ne ilgisi var. Ama eşinizde iş yok o ikinci hamilelik düşük olayı da neyin nesiymiş
Demedin ama sende vazgecemiyosun esin farkinda
onun hala ne olduğu belli değil eşim dna testi istedi ama bebek yaşamadı belki kendi yaptı belkı allah yaşamasına izin vermedi. ama böyle bir durumun olması beni zaten mahvetti öyle bir olasılık bile.. karaktersiz olduğunu o zaman gördüm eşimin..
artık yüzüne bile bakmak istemiyorum
Ona göre dayak yemek normalmiş eşinize göre de dayak atmak mı normaldi.şiddetin hiç bi şekilde izahı olamaz.bana el kaldiramaz kesinlikle... kadinin hastaligini belirtiyorum ona göre çok normaldi bu durum..
ben esıme hıcbır zaman ne yaparsan yap senden vazgecemem olurum vs demedım .. kadının urumu bu
tabi ki oyle bir sey olamaz kimseye yalvarmam.ciddi olarak söylüyorum isterlerse yesinler birbirlerini beni ilgilendirmiyor bu saatten sonra.. sadece eşim değil o kadında normal değil..
bana gelince olayların dağılımı karışık yazmış olabilirim ama bana yapılanları da yanlarına bırakacak değilim zamanında ne çektiğimi bir allah bir ben bilirim..
ayrıca size akıl danışıyorum.. sütten çıkmış ak kaşık değilim tabiki hatalarım var ama sizin tek gördüğünüz eşim nasıl o kadını döver. değersiz olduğu sürece herkes herşeyi yapar oda kendini o kadar değersizleştirmeseymiş. sizi eşiniz istemedğini söylese ve kapıya atsa allah aşkına kapıda yatıp yalvarır msıınız çeker gider misiniz?
kendimi birşey olarak gördüğüm yok ama kesinlikle kendimi düşürmedim o kadar. bebeğimde olduysa evliydim.kimseyi yanımda zorla tutmadım yada getirmedim. kimseyi tehdit etmedim.. tek yaptığım hayır dememek oldu.
Sen eksikliklerini biliyorsun kendi kendine öz eleştiri yapıyorsun.Kapılmışsın yanlış bir rüzgara...Rotanı çevirmek istiyorsun inşallah da hayatında herşey istediğin gibi olur.
Eşin altından girip üstünden çıkıp seni evliliğe ikna edip çocuk istemiştir sonuçta huyları böyle.Sende yaşayarak tecrübe etmişsin.
Olmuş bitmişe çare yok.Benim sana naçizane tavsiyem hırgür,intikam ve vesveseler ile yaşanmaz bırak o kötü duyguları.Sen kendine değil bebeğine zarar verirsin.En güzel cevap bu hayattan uzağa gidip bebeğinle mutlu olman.İntikam kör bıçak süründürür seni en çok seni mahveder.Gerekirse psikolojik destek al ama muhakkak atlatırsın..Eşini çocuguna göster fakat sen görüşme ve yeni hayata yelken aç.Allah havale et en güzel cevap bu yaşadıklarına.
tabi ki oyle bir sey olamaz kimseye yalvarmam.
Ama senin en basta hatan bu afedersin okuzmu diyeyim adami hayatina alman. Sahsen ben olsam kesinlikle hayatimdan cikarirdim. Cunku birine bunu yapan insan normal olamaz.
Bencede senin de o kadin gibi yalvarmani ona bagli kalmani istiyor ve bana kalirsada basarili gorunuyor. Sen intikam desende suan o adamin yanindasin.
Bence onlarim iliskisi hic bitmemis gibi hissediyorum dogrumu bilemem. Ama senin yerinde olsam kendimi kurtarirdim bunlardan.
çocuğumu zaten nasıl uzak tutarım hayatında olduğu kadar görüşürler bebeğim zaten aramızda geçenleri bilmez o bu işin dışında her halukarda babası sonuçta ne kadar karaktersiz olursa olsun.
intikam değil zaten öyle kötü birşey yapmak değil ama hayatından bu kadar kolay çıkıp gitmekte istemiyorum her halukarda bir iz kalsın.. arada çocuk olunca ne yapabilirim ki zaten her halukarda bu adamı görmek ve konuşmak zorunda kalacagım.. ama anlaması lazım onunda insanların hayatı oyuncak değil.
ciddi olarak söylüyorum isterlerse yesinler birbirlerini beni ilgilendirmiyor bu saatten sonra.. sadece eşim değil o kadında normal değil..
bana gelince olayların dağılımı karışık yazmış olabilirim ama bana yapılanları da yanlarına bırakacak değilim zamanında ne çektiğimi bir allah bir ben bilirim..
ayrıca size akıl danışıyorum.. sütten çıkmış ak kaşık değilim tabiki hatalarım var ama sizin tek gördüğünüz eşim nasıl o kadını döver. değersiz olduğu sürece herkes herşeyi yapar oda kendini o kadar değersizleştirmeseymiş. sizi eşiniz istemedğini söylese ve kapıya atsa allah aşkına kapıda yatıp yalvarır msıınız çeker gider misiniz?
kendimi birşey olarak gördüğüm yok ama kesinlikle kendimi düşürmedim o kadar. bebeğimde olduysa evliydim.kimseyi yanımda zorla tutmadım yada getirmedim. kimseyi tehdit etmedim.. tek yaptığım hayır dememek oldu.