ACİL!! Yerleşme Kanaması tam olarak ne zaman olur benim ki yerleşme mi?

cmelek95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
22
0
1
29
Açıkcası bir sorun yaşıyorum hemen yazmak istedim. Geçen hafta pazartesi erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Affedersiniz herhangi bir bulasma (sperm) olamadı. Yani kendi üstüne boşaldı zaten hemen duş aldık. Ama salı-çarşamba-perşembe-cuma hafif pembemsi bir kanlı akıntı geldi. Sonra hesapladım yumurtalama donemım cumaymıs. Cumartesi hiçbir şey yok pazar da tam yok diyorum iftar sonrası kanlı akıntım oldu asırı korkuyorum. Böyle bir şey yaşıyan var mı? Sadece akıntım olacağı zaman karnımda hafif bir ağrı oluyor. Anlamadım gitti. Dünkü akıntım kanlıydı. Ondan öncekiler pembe. Hamile olmak istemiyorum daha reglime 13 gün var bugunden itibaren. Bir de internette okudum yumurta catlaması da olabilir diye düşünüyorum ama sizce yerleşme olabilir mi? Bu kadar erkenden yani?

sperm yoksa gebelikte yoktur..endişe etme

yerleşmeyle alakalı olamaz çünkü bebek yok..genelde düzenli midir adetlerin? benim yerleşme kanaması bir kere olmuştu ama bünyeye göre değişiyor dört ay gören bile var..ama sen sıkıntı etme dediğim gibi boşalma yoksa gebelik yoktur..üşütmüş enfeksiyon kapmış zorlanmış vs olabilirsin için rahat etsin doktora görün

Adetlerim düzenli 30 günde gerçekleşiyor. 12 gün sonra olmam gerek. Boşalma oldu ama diyorum ya kendi üstüne bosaldı belki azıcık karın bölgeme değmiştir ama yıkandık yani vajinama akmadı.

tamam işte kastım, içine boşalma olmamış..geçmiş olsun test yaptır rahat et istersen

Sperm olmadan Zaten gebe olma ihtimaliniz Yok , size hiç o spermin değmediğini söylüyorsunuz kafanızda büyütmeyin psikolojik olabilir yaşadığınız durum

Canım senin yumurtlama gününde çatlayan yumurtaların sebep oluyor kanamaya bu ay fazla yumurtladın sanırım :) kasık ağrılarıyla birlikte akıntıyla kan geliyor dimi aynı durumu bende yaşadım korkma gebe değilsin :)

Merhabalar evet normal de bir şey yok kasıklarımda özellikle sağ tarafımda bir ağrı tutuyor aradan 5 dakika geçiyor akıntı geliyor kanlı sonra geçiyor. Ama yani 4-5 gün yaşadım normal mi? Bugün bir şey yok allahtan ama endişe ettim.

Sperm olmadan Zaten gebe olma ihtimaliniz Yok , size hiç o spermin değmediğini söylüyorsunuz kafanızda büyütmeyin psikolojik olabilir yaşadığınız durum

Evet değmedi ama ne biliyim olur da değmiştir ihtimal olur mu tedirgin oldum birazcık

Yumurtaların çatlamıştır canım yumurtalama dönemine denk geldiyse odur

Meraba kızlar bende de adetime 3 gün kala kahve lekelenme oldu daha sonra adet oldum sandım bekledim ancak kahverengi lekelenmem gün için de de devamı gelmedi 3 gün bole sürdü ve lekelenmenin bittikten 2. günü idral testi yaptum malesef negatif peki negatifse neden adetm her zaman ki gibi gelmedi ilk defa bole bişey oldu ve anlam veremedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…