Acil yatak tavsiyesi verirmisiniz

Hayatguzelmis

Önce hayaller ölür sonra insan...
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
317
122
18
Arkadaslar sorunum yatagımla en son 6 sene önce yarı ortepedik yatak almıstık artık son yılda iyice beni rahatsız eder oldu benim yattıgım taraf çöktü içe dogru buda belimi cok rahatsız ediyor coğunlukla bel agrısıyla uyanıyorum artık dayanamıyorum yatagı değiştirecegiz.sorunum su ki evlendigimizden beridir yatak alırken sansımız gülmedi ya cok sert oldu yada cabuk yıprandı.bu seferki alacagım yatagın sağlam ve rahat olmasını istiyorum uykuda döndüğümde esimi rahatsız etmek istemiyorum.ikea dan hövag yatagı begendim bu yatagı kullananlar varmı?Yatak baska yatak tavsiye edicek olanlar?bütcem 1600 tl.Konuyu nereye acacagımı bilemedim.konumu yanlıs yere actıysam tasırmısınız.tesekkurler

Alfemo Luxus Bamboo kesinlikle tavsiyemdir ama malesef bütçenizi aşan bir yatak. Sanırım şuan fiyatı 2.500 civarı ama 10 yıl yay garantisi ve 90 gün iade garantisi veriyor. Yakın zamanda tekrar alacağım için ve daha önce kullandığım için tercihim bu yönde. İnceleyin isterseniz.

Bizim bambi infinty çok seviyorum . Üst pedi yumuşacık kışın örtü bile örtmeyip kadifemsi yatağımda yatmak istiyorum ama nevresimsiz olmuyor tabiki:)

Bugüne kadar kullandığımız en iyi yatak hibboux çift kişilk yatak daha önce nasıl oldu da bu markayı duymadık bilmiyorum ama ne bel ne sırt ne boyun ağrısı kaldı harika bir şey

Back