• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar acil yardmmmm sa krklarn nasl eski hale getiririz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi jelibon17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
J

jelibon17

Ziyaretçi
arkadaşlar her yıkadığımda saçlarımı düzleştirmekten saçlarımın uçları kırıktanda beter halde geldi kestirmeden bu kırıkları tamir etmenin bi yolu yokmu????

zaten 3 ayda 1 cm falan anca uzuyoo :((:Saruboceq:

Cnm bakımlarla sadece kırık oluşmasını engelleyebilirsin ama kırıklar düzelmez kestirmen gerek benneyaptımki

canım hülyalı yerinde bir cevap vermiş. belki kırık oluşması biraz olsun önlenebiliyor ama oluşan kırığın eski haline gelmesi mümkün değil. uçlarından 1 - 2 parmak aldırmak gerekiyor canım. sonrasında oluşmaması için şunu önerebilirim. kuaförlerin kullandığı mavi sular var onlardan al ve saç düzleştirmeden önce saçına sık. ayrıca demek ki uçları kuru saçının ben avonun saç uçları için serumunu kullanıyorum her gün saç uçlarına ondan uygula. umarım faydası olur.a.s.

geçen gün permatiği kocamın eline verdim
saç düzleştiriciden oluşmuş olan kırıkları yavaş yavaş nazikçe jiletlemesini söyledim...
ama benim öküz bi permatik vurdu saçıma bi baktım saçı tepeden uçurmuş...:1shok::kızgın:
sonrasını hiç anlatmıyım kıyameti kopardım....:mymeka::oklava:
saçımın katiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikötükedihüso

ay keşke olsaaaaa yaa uff

Ben eskiden saçım çok uzunken alıyodum elime makası kendi kırıklarımı kendim temizliyodum çokta hoşuma gidiyordu..
Kırıklar gittikten sonra devamlı bakım yaparsan bir daha kırık oluşmaz ve bir daha kestirmek zorunda kalmazsın..

Ben eskiden saçım çok uzunken alıyodum elime makası kendi kırıklarımı kendim temizliyodum çokta hoşuma gidiyordu..
Kırıklar gittikten sonra devamlı bakım yaparsan bir daha kırık oluşmaz ve bir daha kestirmek zorunda kalmazsın..

Bu bahsettiğiniz kırıklar saç uçlarındakiler anladığım kadarıyla. Bir de aralardaki kırıklar var, sen acaba kendin onları mı temizliyordun? Nasıl temizliyordun , anlatman mümkün mü? Aralardaki kırıklar için kuaförlerde saçların irice bir tutamını alıp, o tutamı çevirerek ortaya çıkan kırıkları makasla alıyorlar, çakmakla yakanı da gördüm. :kahve:

Bu bahsettiğiniz kırıklar saç uçlarındakiler anladığım kadarıyla. Bir de aralardaki kırıklar var, sen acaba kendin onları mı temizliyordun? Nasıl temizliyordun , anlatman mümkün mü? Aralardaki kırıklar için kuaförlerde saçların irice bir tutamını alıp, o tutamı çevirerek ortaya çıkan kırıkları makasla alıyorlar, çakmakla yakanı da gördüm. :kahve:

Benim saçlarımda kat yoktu hiç.. Ve boş oturduğum zamanlarda saçlarımı elime alıp uçlarından kırık gördüğüm yerleri kesiyordum. Bazen ablamda yardımcı oluyordu biliyorsunuz kuaförler resmen saçın tamamını kesiyolar...

bende jiletliyim o zman bbirasscık :(

aman jiletleme arkadaşım. ben bi kez o hataya düşmüştüm. çatal çatal daha kötü oldu. benim bildiğim bi yöntem var. saçın katlıysa bi tutam alıp elinle lüle yapar gibi çevir saçlarını, çıkanları kes makasla. ama kesin çözüm kestirmek. yavaş uzuyor demişsin, uzatmak için formüller denesen?

turplu su mayalı su hepsini denedim sürmediğim bişey kalmadı kafama uzamıyo bide pıt pıt kırılıyo :(

Back