Hayır denemedim.birazdan denerim öneriniz uzerine umarm cikarCif jel tüm yüzeyler denedin mi baya güzel herşeyi çıkarıyor
Her yolu deneyecegim onu da bi arastrp temin edeym madem tesekkur edermSelsil pak diye bir ürün var onunla ovmayı bir deneyin belki düzelir
Selsil pak diye bir ürün var onunla ovmayı bir deneyin belki düzelir
Her yolu deneyecegim onu da bi arastrp temin edeym madem tesekkur ederm
Oylemi daha fazla zarara kotu goruntuye cildirmis olabilirim asiri titiz ve simetri hersey dort dortluk olmasi gerekyor gozumdeSelsil pak çok güçlü bir ürün. Set üstü ocağınızın yüzeyine daha fazla zarar verebilir.
Oylemi daha fazla zarara kotu goruntuye cildirmis olabilirim asiri titiz ve simetri hersey dort dortluk olmasi gerekyor gozumdenapacagm sasrdm
Aslnda su dedgnz aklma takldi 2 hafta once ilk dokuldugu zaman daha siyah duruyordu lekeler gittikce daha acilmaya basladi bugun karbonat yaptim biraz daha iyi ama hala asiri belirgin , onerceegnz bisry varmi acabaZararsız bulaşık deterjanıyla silme ve kurulama yapın. Mevcut lekeler zamanla geçer belki.
Aslnda su dedgnz aklma takldi 2 hafta once ilk dokuldugu zaman daha siyah duruyordu lekeler gittikce daha acilmaya basladi bugun karbonat yaptim biraz daha iyi ama hala asiri belirgin , onerceegnz bisry varmi acaba
Tesekkur ederim tekrardan uyarnzi dikkate alacagm.Bu tür eşyalarda üst üste kimyasal ürün kullanımı daha fazla zarar veriyor. Ocak kullanıldıkça ısı etkisiyle de düzelme olabilir.
Duru suyla silip, kurulayın; üzerinde yağ çöz vb kimyasal ürün kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?