Lekeler, Çiller Acil yardm ltfen(benler)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

mum

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2007
97
2
arkadaşlar yüzümde benler var ve büyüyorlar doktora gittim aldırman gerekli geçmez dedi.Ama benlerini aldıranların daha sonra kansere yakalnma riski olduğunu duymuştum o yüzden korkuyorum ve ailemde izin vermiyor aldırmama...
ananem citilex adında bir krem kullanmış onun benleri kaybolmuş bende kullanıyorum ama bir etkisini göremedim...
enazından büyümesini nasıl önleyebilirim bilgisi olanlar var mı?:uhm:

Doktor alınacak dediyse bir mahsuru yoktur. Büyümeye devam ederse belki ilerde daha büyük sorun olabilir canım. Geçmiş olsun...
Benim de bir sorum olacak, acaba benlerin rengini açmak için bir ilaç ya da doğal bir yöntem bileniniz var mı?

yaw benım suratımda ben dolu..büyümüyo ama doğuştan öyle bu konuda bi bilgisi olan yokmu ..onlardan kurtulabılıyomuyuz..yardımmmm edıııııınnnnn...

Beni aldırınca kanser olacaksın diye bir şey yoktur tamamen yanlış bir bilgi bu uydurulmuş bişey

Asıl aldırmazsan güneş sayesinde benler büyür ve kansere dönüşebilir ama hepsi olacak diye bişey yok çünkü benlerin hepsi aynı özellikte değil ki

benim yüzümde bir sürü vardı çenemdekileri kendim salak gibi maket bıcağıyla kazımıştım kendimi beğenmiyordum ergenlik zamanımdaydım falan annem doktora götürdü doktor baktı bişey yok Allah'tan benler kötü huylu değilmiş dedi
çenemde birde büyük et beni vardı onuda bu yaz cildiyecide aldırdım o ben et beniydi çünkü
devlet hastanesinde ücretsiz aldırdım ve hiç iz kalmadı şimdi yüzümü seviyorum eskisine göre çok az var ve fondotenle hiç görünmüyo

ama sakın oynamayın doktor alsın
zaten doktor uyuşturup beni bir bıçak gibi şeyle kesiyor sonra dikiş atıyo dikiş bir hafta kaldı benim bi hafta sonra çıkardım izi bile kalmadı biraz bepanten sürdüm falan şimdi hiç belli değil

yani kısacası doktor alıncak dediyse zaten benin kötü yada iyi huylu olduğuna bakmıştır bir büyütec gibi bişeyle

ama için rahat etmiyorsa bir kaç doktora gösterebilirsin
umarım yardımcı olabilmişimdir
sevgilerle a.s.

ya hülyalı yıne ben ve problemlerim..benim yüzümdekiler etben şeklında değil ..onlarda alınabılıyomu..yüzümün sağ tarafında 3 tane alt alta var ve bu benı çok rahatsız ediyor..onlarıda aldırabılıyomuyuz..bide ne kadar tutar masrafı.. bı bilgin varmı

ya hülyalı yıne ben ve problemlerim..benim yüzümdekiler etben şeklında değil ..onlarda alınabılıyomu..yüzümün sağ tarafında 3 tane alt alta var ve bu benı çok rahatsız ediyor..onlarıda aldırabılıyomuyuz..bide ne kadar tutar masrafı.. bı bilgin varmı

alınır tabiki devlet hastanesinde yada sigortada tıpta da olabilir eğer sigortan varsa bedava alıyorlar ama yoksa bilemiyorum canım

benimde et beni olmayanları kazımıştım salak gibi Allahtan hiç iz kalmadı ya sakın öyle bişey yapma doktora git rahatsız oluyorum benlerimden dersin o da randevu verir alır ücretsiz ama sigortan olmalı yoksa masrafını hiç bilmiyorum tatlım ya fisfisfis

sigortam da yok ama yınede çok pahalı değildir heralde..sonuçta kazıyacaklar..teşekkürederımm cnm ...

Hiç iz kalmadığındna emin misiniz? Doktor bana çok az iz kalır demişti. Neticede orada mevcut olan bir şey alınıyor iz kalmaması zor gibi. Bir de alınmadan kahverengi olan beni ten rengine dönüştürmek mümkün mü acaba???

evet ya öyle bi imkan varmı? rengını falan açamazmıyız...bilgisi olanlar lütfen cvpppp

EVET BENıMDE YÜZÜMDE COK 5 TANE BEN VAR,ET BENı DEĞıL AMA SEVMıYORUM VE KURTULMAK ıSTıYORUM,DOĞAL Bı YOLU VAR MI?lLĞTFEN YARDIMCI OLUN ARTIK CANIMA TAK ETTı

X