Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar yüzümde benler var ve büyüyorlar doktora gittim aldırman gerekli geçmez dedi.Ama benlerini aldıranların daha sonra kansere yakalnma riski olduğunu duymuştum o yüzden korkuyorum ve ailemde izin vermiyor aldırmama... ananem citilex adında bir krem kullanmış onun benleri kaybolmuş bende kullanıyorum ama bir etkisini göremedim... enazından büyümesini nasıl önleyebilirim bilgisi olanlar var mı?:uhm:
Doktor alınacak dediyse bir mahsuru yoktur. Büyümeye devam ederse belki ilerde daha büyük sorun olabilir canım. Geçmiş olsun... Benim de bir sorum olacak, acaba benlerin rengini açmak için bir ilaç ya da doğal bir yöntem bileniniz var mı?
Beni aldırınca kanser olacaksın diye bir şey yoktur tamamen yanlış bir bilgi bu uydurulmuş bişey
Asıl aldırmazsan güneş sayesinde benler büyür ve kansere dönüşebilir ama hepsi olacak diye bişey yok çünkü benlerin hepsi aynı özellikte değil ki
benim yüzümde bir sürü vardı çenemdekileri kendim salak gibi maket bıcağıyla kazımıştım kendimi beğenmiyordum ergenlik zamanımdaydım falan annem doktora götürdü doktor baktı bişey yok Allah'tan benler kötü huylu değilmiş dedi çenemde birde büyük et beni vardı onuda bu yaz cildiyecide aldırdım o ben et beniydi çünkü devlet hastanesinde ücretsiz aldırdım ve hiç iz kalmadı şimdi yüzümü seviyorum eskisine göre çok az var ve fondotenle hiç görünmüyo
ama sakın oynamayın doktor alsın zaten doktor uyuşturup beni bir bıçak gibi şeyle kesiyor sonra dikiş atıyo dikiş bir hafta kaldı benim bi hafta sonra çıkardım izi bile kalmadı biraz bepanten sürdüm falan şimdi hiç belli değil
yani kısacası doktor alıncak dediyse zaten benin kötü yada iyi huylu olduğuna bakmıştır bir büyütec gibi bişeyle
ama için rahat etmiyorsa bir kaç doktora gösterebilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir sevgilerle a.s.
ya hülyalı yıne ben ve problemlerim..benim yüzümdekiler etben şeklında değil ..onlarda alınabılıyomu..yüzümün sağ tarafında 3 tane alt alta var ve bu benı çok rahatsız ediyor..onlarıda aldırabılıyomuyuz..bide ne kadar tutar masrafı.. bı bilgin varmı
ya hülyalı yıne ben ve problemlerim..benim yüzümdekiler etben şeklında değil ..onlarda alınabılıyomu..yüzümün sağ tarafında 3 tane alt alta var ve bu benı çok rahatsız ediyor..onlarıda aldırabılıyomuyuz..bide ne kadar tutar masrafı.. bı bilgin varmı
alınır tabiki devlet hastanesinde yada sigortada tıpta da olabilir eğer sigortan varsa bedava alıyorlar ama yoksa bilemiyorum canım
benimde et beni olmayanları kazımıştım salak gibi Allahtan hiç iz kalmadı ya sakın öyle bişey yapma doktora git rahatsız oluyorum benlerimden dersin o da randevu verir alır ücretsiz ama sigortan olmalı yoksa masrafını hiç bilmiyorum tatlım ya fisfisfis
Hiç iz kalmadığındna emin misiniz? Doktor bana çok az iz kalır demişti. Neticede orada mevcut olan bir şey alınıyor iz kalmaması zor gibi. Bir de alınmadan kahverengi olan beni ten rengine dönüştürmek mümkün mü acaba???
EVET BENıMDE YÜZÜMDE COK 5 TANE BEN VAR,ET BENı DEĞıL AMA SEVMıYORUM VE KURTULMAK ıSTıYORUM,DOĞAL Bı YOLU VAR MI?lLĞTFEN YARDIMCI OLUN ARTIK CANIMA TAK ETTı