Yaklaşık 3aya yakin bi zamanda doğum yaptım ilk bebeğimi dünyaya getirdim emziriyorum aşırı kilom yok bana gore ama cevremdekiler kilo vermem gerektgni soyluyor aslında boyum uzun pek gostermiyorm ama basenlerim fazla hem emzirip hem kilo nasıl verebilirim sütum azalır diye de korkuyorum kilo da vermem gerek napabilirim sayın uyelerrr
Diyetistene gidebilirsiniz en sagliklisi,ama cevrenin agzi kilo versenizde kapanmaz bosverin rahat rahat emzirin bebeginizi daha 3 ay olmussunuz doğum yapali ayip yani size bunu nasil diyebiliyorlar lutfen disarinin etkisinde kalmayin onlar hic biseyinizden memnun kalmazlar zaten hep konusurlar
Yaklaşık 3aya yakin bi zamanda doğum yaptım ilk bebeğimi dünyaya getirdim emziriyorum aşırı kilom yok bana gore ama cevremdekiler kilo vermem gerektgni soyluyor aslında boyum uzun pek gostermiyorm ama basenlerim fazla hem emzirip hem kilo nasıl verebilirim sütum azalır diye de korkuyorum kilo da vermem gerek napabilirim sayın uyelerrr
Valla ben kalorili besleniyorum her yedigimin kalorisine bakiyorum ve spor yapiyorum gunde 3 saat yuruyus her aksam evde pilates 1 saat ve karin Egzersizileri 1 ayda 8 kg verdim
Zayiflamak istiyorsan hareket ve yediklerine dikkat etmen gerekiyor