• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardımmmmm!!!!

HCA25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
50
86
38
33
merhabalar adet bittikten 1 gün sonra ilişki yaşadım 10 gün sonrada kan testi yaptırdım sonuç resimde ama anlayamadım normalde 0, .... olması gerekmiyor mu? Adetim çok düzensiz 1 ay 28 günde geliyosa diğer ay 29 oluyor. Sonraki adet tarihim 20.08.2018. Birde 2 gündür felaket kusuyorum, halsizlik de var acaba hamile olabilir miyim? Kan sonucu bu şekilde olupta hamile olan varmı aranızda??? Adetimi bekleyip gecikme olursa tekrar test yaptıracağım ama şu an çok meraktayım ;)))

20180808_135403.png

merhabalar adet bittikten 1 gün sonra ilişki yaşadım 10 gün sonrada kan testi yaptırdım sonuç resimde ama anlayamadım normalde 0, .... olması gerekmiyor mu? Adetim çok düzensiz 1 ay 28 günde geliyosa diğer ay 29 oluyor. Sonraki adet tarihim 20.08.2018. Birde 2 gündür felaket kusuyorum, halsizlik de var acaba hamile olabilir miyim? Kan sonucu bu şekilde olupta hamile olan varmı aranızda??? Adetimi bekleyip gecikme olursa tekrar test yaptıracağım ama şu an çok meraktayım :KK66:))

Eki Görüntüle 2177334
bu gunler yumurtlama gunleriniz
degerlendirin bence bu gunleri . ama adetten sonraki iliski ile hamile kalmaniz cok zor .

Bir ay 28 oluyor bi ay 29 yazmıssınız buna adet düzensizliği denilemez adet düzensizliği 4-5 günden üste oldugu zamanlar olur ayrıca adet bitiminden bir gün sonraya hamile kalmanız zor biraz internette araştırma yapmanızı tavsiye ederim hamilelikle ilgili..

Bir ay 28 oluyor bi ay 29 yazmıssınız buna adet düzensizliği denilemez adet düzensizliği 4-5 günden üste oldugu zamanlar olur ayrıca adet bitiminden bir gün sonraya hamile kalmanız zor biraz internette araştırma yapmanızı tavsiye ederim hamilelikle ilgili..
Bnm bir cocugum var zatn tecrubesiz degilim. Yeteri kadar arastrdim sizde bi goz gezdirin isterseniz imkansiz degil kalanlar var ve bn konuyu uzatmamak icin ole yazdim gectim nisan ayinda hic adet grmedm mayista grdum haziranda 34 gn snra oldu bi kac aydr da 28 29 oluyo. Tesekkurler aydinlattiginiz icn ins. Bnde sizi aydinlatmisimdir

Bnm bir cocugum var zatn tecrubesiz degilim. Yeteri kadar arastrdim sizde bi goz gezdirin isterseniz imkansiz degil kalanlar var ve bn konuyu uzatmamak icin ole yazdim gectim nisan ayinda hic adet grmedm mayista grdum haziranda 34 gn snra oldu bi kac aydr da 28 29 oluyo. Tesekkurler aydinlattiginiz icn ins. Bnde sizi aydinlatmisimdir
Ben zaten imkansız diye bir şey demedim sizin adet döngünüze göre zor dedim 24günde adet olan biri için olabilir siz 28 29 yazınca ben adet düzensizliği yazdım böyle yazsaydınız yazmazdım tabiki ilk yorumunuza dayanarak yazdım.. Çocugu olan çok insan var bilgisiz benim cocugumda yok diye bilmediğim anlamına gelmez iyi akşamlar.

Şu an bhcg degeriniz negatif. 0 olamasi gerekmiyor. 1.20 de negatif demek. Ama bu ay daha tam bitmemiş dikkatli olun yinede

Back