Acil yardımmmm

Gonul Veli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
2
0
1
32
Merhaba.. Ben 23 yaşında bir bayanım, nişanlımla bir yıldan beri cinsel ilişki yaşıyorum ve her ay aynı korku ve endişe... Acaba hamile olabilir miyim? Beni bunalıma sokan soru.. Her zaman korunarak ilişkiye giriyoruz ama yine de bu ay ki geçikme beni gün geçtikçe yıpratıyor.. Son adetim 28 martta başladı ve 3 nisanda bitti, sadece 18 de ilişkiye girdik yine korunarak, fakat adetim hala gelmedi bitmek bilmeyeen sarı ve beyaz akıntılardan o kadar usandım ki artık neyi ne olduğu ayırdemez oldum az önce fark ettim nokta gibii hafif pembemsi bi akıntı gördüm ve şok oldum, korkudan gözlerim dolmaya başladı, hiç bir sancım adet belirtim de yok ancak bu akıntılar ve adet gecikmesi beni düşündürüyor eğer başına gelen ya da bilgisi olan varsa ne olur söylesin bu kabus bitsin artıkk

bu çileyi neden inatla çekiyorsunuz 1 yıldır? şart mı ilişkiye girmeniz? stres oluyorsanız neden evlenmeden ilişkiye giriyorsunuz? kafamda deli sorular

Yani sorun ailelerden kaynaklanıyor zaten düğün bu sene ve onların acelesi yok, bizim acelemiz olsa hamile kalmak isterim heralde de olay o değil

Saygı duyarım ilişkinize fakat korunmayı billin,hamile kalıp hem başını bela sokarsın hemde nişanlının başını bela sokarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…